Helado.be
Image default
Gezondheid

TENA, de oplossing voor mensen met incontinentie

Het spreekt voor zich dat incontinentie een bijzonder vervelende aandoening is. Toch is het er één waar elke dag opnieuw niet alleen heel wat vrouwen, maar ook mannen mee te maken hebben. Gelukkig is er het merk TENA welke door de jaren heen met verschillende soorten materialen op de markt is gekomen die deze vervelende aandoening een stuk leefbaarder kunnen maken. Voor deze oplossingen geldt bovendien dat ze er niet alleen maar zijn voor vrouwen, maar ook voor mannen. Ben jij ook één van de vele mensen die geconfronteerd wordt met incontinentie en ben je nog op zoek naar één of meerdere oplossingen om jouw leven weer een stuk aangenamer te kunnen maken? Dan is het zeker een aanrader om ervoor te kiezen om je even grondig te gaan verdiepen in het productassortiment dat door het merk TENA op de markt is gelanceerd. 

TENA Lady, incontinentiematerialen voor vrouwen

In eerste instantie is er natuurlijk het productassortiment van TENA Lady. Zoals de naam al laat vermoeden zal je tot de vaststelling komen dat alle producten die deel uitmaken van dit aanbod zich specifiek richten op vrouwen. Hierbij maken we natuurlijk een onderscheid tussen de gevallen waarin er sprake is van lichte, matige of hevige incontinentie. Enkele materialen of producten waar je in ieder geval in de praktijk gebruik van kan maken zijn alvast de volgende:

  • Discrete inlegkruisjes;

  • Discrete verbanden;

  • Zogenaamde lady pants;

Voor deze laatste geldt dat ze uitstekend geschikt is voor vrouwen die worden geconfronteerd met hevig urineverlies. Er kan eigenlijk worden vastgesteld dat deze lady pants op dezelfde manier gedragen kunnen worden als gewoon ondergoed. Dat heeft als gevolg dat ze eveneens zeer comfortabel aanvoelen en gewoon geweldig zitten. Dit geldt ook voor dames die er een zeer actieve levensstijl op nahouden. In ieder geval, ongeacht de intensiteit van je urineverlies, je zal er in elk geval op kunnen rekenen dat er binnen het productaanbod van TENA een geschikt materiaal is terug te vinden die jouw leven terug een flink stuk aangenamer zal weten te maken. Dat is zeker.

TENA Men, incontinentiematerialen voor mannen 

Wanneer er over incontinentie wordt gesproken kan er worden vastgesteld dat de meeste aandacht daarbij uit zal gaan naar vrouwen die met dit probleem worden geconfronteerd. Dit gezegd hebbende kan er in de praktijk tevens worden vastgesteld dat er ook heel wat mannen mee worden geconfronteerd. Het kan hierbij dan gaan om echte incontinentie, maar daarnaast is het ook mogelijk dat er sprake is van het zogenaamde nadruppelen. In het laatste geval is het urineverlies dan wel relatief beperkt, dat neemt niet weg dat het nog steeds behoorlijk vervelend kan zijn. 

Binnen het productaanbod van het merk TENA zijn ook de zogenaamde TENA Men producten terug te vinden. Zoals de naam al aangeeft gaat het in dit geval om producten die op de markt zijn gebracht voor mannen die lijden aan incontinentie. Ook hierbij geldt dat er rekening moet worden gehouden met verschillende zogenaamde gradaties. Met andere woorden, er wordt een sterk onderscheid gemaakt tussen enerzijds licht en anderzijds matig of hevig urineverlies. Hoe dan ook, zowel mannen of vrouwen met incontinentie zijn bij TENA zeker aan het juiste adres.