Helado.be
Image default
Woning en Tuin

Zo relax je na een lange werkdag

Ben je na een lange werkdag toe aan wat ontspanning thuis? Dan kan een comfortabele relaxzetel of bank niet missen. Met een relaxzetel of bank komt je helemaal tot rust. Of je nou rustig een boek wilt lezen of televisie wilt kijken, een goede stoel of bank zorgt altijd voor ontspanning. Relax stoelen en banken zijn er ook in uitvoeringen met een elektrische motor waarbij je de stand kunt aanpassen. Verder kun je ook kiezen voor een ondersteuning bij de nek en voeten. Dit zorgt allemaal voor extra comfort. Als je iets minder goed te been bent, dan is een sta op stoel misschien wel iets voor jou. Deze stoel helpt je bij het zitten en opstaan, zodat dit je zelf minder moeite en energie kost. Er zijn verschillende stoelen en banken, waardoor er altijd een geschikte relaxfauteuil bij zit die aan al je wensen voldoet. Lees verder voor meer informatie over de relaxzetels en banken. 

Relaxzetel

In een relaxzetel kun je optimaal relaxen en ontspannen. Wat deze stoelen kenmerkt is dat ze een of meerdere comfort functies hebben. Deze functies kunnen zowel elektrisch als handmatig worden uitgevoerd. Met een comfort functie kun je bijvoorbeeld de voetsteun of de sta op stand kantelen. Voor een goede en comfortabele relaxzetel kun je onder andere terecht bij de (online) winkel Meubelzorg.be. Bij deze winkel kun je zelf bepalen welke functies je allemaal bij de stoel wilt hebben, zodat de stoel helemaal aan jouw wensen voldoet. De stoel zelf kan ook op maat worden gemaakt, helemaal afgestemd op jouw lichaam. De relaxzetels zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, kleuren en stoffen. Zo kun je de stoel goed afstemmen op je interieur.  

Relaxbank

Heb je liever een bank dan een stoel? Dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een relaxbank. Net als de in relaxzetel kan je optimaal ontspannen op relaxbank. Ook aan de relaxbank kunnen comfortfuncties worden toegevoegd. Zo kan je de armleuningen, voetensteun en de zithoogte en -diepte aanpassen. Wanneer je een relaxbank op maat laat maken, dan kan deze worden afgestemd op jouw wensen en behoeften. Relaxbanken zijn er in allerlei soorten en maten. Of je nou een landelijk, industrieel of chique interieur hebt, er zit altijd wel een model tussen die mooi binnen jouw interieur past. Daarnaast kun je per model kiezen of je een lederen of stoffen bekleding wilt en in welke kleur je de bank wilt. 

Sta op stoel

Ben je iets minder goed te been? Dan is een sta op stoel misschien wel wat voor jou. Een sta op stoel is een type relaxstoel met een elektromotor erin. Hiermee kun je de stoel gemakkelijk van een zit- naar een sta positie brengen, waardoor je gemakkelijker kunt opstaan. Ook het zitten is een stuk makkelijker omdat je vanuit de sta op stand kunt gaan zitten. Deze stoel begeleidt jouw lichaam bij het zitten en staan, zodat je zelf geen kracht hoeft te zetten en er minder druk op je lichaam zit. De sta op stoel is comfortabel, stijlvol en bijna niet te onderscheiden van een ‘normale’ relaxzetel. De stoel kan ook volledig op maat worden gemaakt, zodat deze perfect aansluit op jouw lichaam en behoeftes. Zo biedt de stoel extra ondersteuning op de plekken die je wenst.