Helado.be
Image default
Particuliere dienstverlening

Een betrouwbare brillenwinkel in Hasselt

Zoekt u een brillenwinkel in Hasselt? Dan bent u bij brillenwinkel Bruninx Design Optics nabij Genk op de juiste plek. Dankzij de kennis en expertise van de optometristen die in deze winkel werken, bent u zeker dat uw oogmeting correct wordt uitgevoerd. Zij gaan samen met u op zoek naar een bril die perfect bij uw gezicht en stijl past. Ook bieden zij garantie aan op hun brillenglazen. U kan er dus zeker van zijn dat deze glazen van goede kwaliteit zijn.

Van Lafont tot Cartier

Het aanbod brillenglazen van de brillenwinkel Bruninx Design Optics uit Hasselt, nabij Genk, bestaat  uit meerdere merken. De merken Hoya en Zeiss zijn twee van zulke topmerken.U krijgt bij deze familiezaak altijd volledigegarantie op deze brillenglazen. Bij Bruninx Design Optics te Hasselt werken twee hoogopgeleide optometristen om een oogmeting uit te voeren. Zo kunnen zij u verzekeren dat elke oogmeting met de nodige kennis en kwaliteit plaatsvindt. In deze brillenwinkel nabij Genk vindt u verschillende brilmonturen van hoogwaardige kwaliteit. U vindt er gegarandeerd eentje die bij uw stijl past! Gaat u voor een sober model of een stralend kleurtje waarmee u de aandacht naar uw gezicht trekt? Verkiest u een ronder model of toch liever een vierkant model? Het kan allemaal bij deze brillenwinkel in Gent. De medewerkers helpen u graag en professioneel verder. De garantie op brillenglazen krijgt u er zo bij!

Bestel nu uw gewenste bril

Bezoek bruninx.be en ontdek het uitgebreide aanbod van deze brillenwinkel nabij Genk. Natuurlijk kan u ook langsgaan in de winkel zodat u de brillen meteen kan passen en voelen ze op uw neus staan. Dankzij de goede begeleiding en het eerlijk advies van de medewerkers gaat u naar huis met een prachtige bril die ideaal is voor u. Ga dus zeker eens langs bij hen!