Helado.be
Image default
Particuliere dienstverlening

Jouw elektrische installatie in Limburg komt zeker door de keuring

Nepeba uit Genk staat jou bij wanneer je gaat bouwen of verbouwen. Hier komt namelijk veel bij kijken. Je moet je houden aan de regels van de overheid die kennis vergen op zowel administratief en financieel gebied. Huur dit bedrijf dus in als je een onafhankelijk bouwkundig ingenieur nodig hebt. Je kunt bij hier terecht voor hulp bij de keuring van je elektrische installatie of van je stookolietank in Limburg. Hun veiligheidscoördinator zorgt voor een vermindering van het risico op arbeidsongelukken. De werkzaamheden van coördinator bestaan onder andere uit het bezoeken van de werf en een werfverslag schrijven. Daarnaast stelt deze persoon een veiligheids- en gezondheidsplan op, waarvan diegene tevens de verwezenlijking regelt. Ook wordt er een postinterventiedossier bijgehouden.

Een EPC-keuring uitvoeren

Als je je huis of appartement wilt verkopen of verhuren, dien je een energieprestatiecertificaat (EPC) te tonen aan de potentiële huurder of koper. Dit geldt voor alle woningen die ouder zijn dan tien jaar. Het EPC-certificaat geeft aan de huurder of koper aan hoe energiezuinig of energieverspillende de woning is. De EPC-waarde heeft bovendien invloed op de verhuur- of verkoopprijs van een pand. Nepeba uit Genk mag als energiedeskundige een EPC-keuring uitvoeren. Hun deskundige checkt de manier van verwarmen, de vloer-, wand- en dakisolatie, het bouwjaar én de kwaliteit van de ramen. Alle gegevens die uit dit onderzoek komen, worden geanalyseerd met een EPC-waarde als resultaat.

Vraag om hulp

Als jij binnenkort een keuring hebt voor de elektrische installatie in je woning in Limburg, is het verstandig om nu de hulp van Nepeba in te schakelen. Na hun begeleiding voldoet jouw elektrische installatie in Limburg zeker aan alle strenge normen en komt deze installatie zeker door de keuring. Maak met behulp van de contactgegevens op de website een afspraak met een ervaren medewerker van dit bedrijf.

https://www.nepeba.be/