Helado.be
Image default
Woningen

Dit is het beste adres voor de bouw van een circulair huis

De kans is groot dat je al eerder hebt gehoord van een circulair huis. Maar wat houdt dit precies in? Een circulaire woning is een woning die zoveel mogelijk gemaakt is uit hergebruikte materialen. Dit is bijzonder milieuvriendelijk, aangezien er geen nieuwe materialen aangemaakt moeten worden. Zo wordt de CO2-uitstoot gereduceerd en worden grondstoffen niet uitgeput. Klinkt dat interessant? Hasta La Vista Tiny Home in Brecht is gespecialiseerd in het maken van zulke woningen. Duurzaam en verantwoord wonen, wie wil dit nu niet?

Een woning op maat voor jou

Dit topbedrijf ontwerpt, zoals hun bedrijfsnaam al zegt, tiny houses voor wie liever klein woont. Of je nu iemand bent die bewust wil ontspullen en het met minder wil doen, of je eerder zo’n kleine woning wil uit praktische overwegingen, bij dit bedrijf ben je zeker van een mooie én milieubewuste woning. Ze ontwerpen de woning volledig naar jouw wensen, zodat je tiny house ook echt een thuis is. Een circulair huis kan ook perfect dienen als zorgwoning. Zo kan de zorgbehoevende bijvoorbeeld in jouw tuin wonen. Dan ben je altijd in de buurt als er iets is, maar heeft elk toch voldoende privacy.  Ben je nog niet overtuigd? Met een tiny house bespaar je niet alleen op ruimte, maar ook op geld. Kortom, er zijn niets dan voordelen verbonden aan wonen in een circulair huis van dit bedrijf!

Maak vandaag nog een afspraak

Heb jij interesse om zo’n circulair huis te laten ontwerpen en bouwen? Neem dan snel contact op met de specialisten van dit topbedrijf. Je vindt alle informatie op hun website. Voor je het weet, ben jij de eigenaar van je eigen knusse, duurzame stekje. Je zal er zeker geen spijt van krijgen. Eens je in een tiny house gewoond hebt, wil je nooit nog een normale woning!

https://www.hastalavistatinyhome.be/