Helado.be
Image default
Zakelijke dienstverlening

Elektrische materialen van de beste kwaliteit

Elektrische materialen van de beste kwaliteit, dat is toch wat elke leverancier wilt aanbieden aan zijn klanten? Als u kiest voor een samenwerking met DM, is dat het geval! Deze firma is actief in heel België en levert keer op keer producten van topkwaliteit af. Ze begonnen in 1974 met het verdelen van elektronica van Bals en Hensel, en hebben ondertussen hun assortiment zodanig uitgebreid dat praktisch iedereen bij hen terecht kan. Ondanks hun uitbreiding zijn ze wel trouw gebleven aan hun roots: het verdelen van elektrische materialen van allerhoogste kwaliteit. Tussen hun huidige aanbod vindt u onder meer Doepke, Elkutec, Power Boozt, Schill en Worklite. Bekijk hun assortiment vandaag nog!

Service op maat

Een samenwerking met DM betekent een persoonlijke service, volledig op maat van uw wensen. Ze hechten dan ook veel belang aan het persoonlijk kennen van hun klanten. Heeft u gezocht tussen assortiment, maar heeft u niets gevonden? Dan kunt u hen altijd contacteren voor hulp op maat. Ze beschikken immers over een eigen atelier, waar ze op aanvraag bepaalde elektrische materialen kunnen maken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een verdeelkastje. U kunt hen ook altijd contacteren indien u twijfelt over bepaalde producten of merken. Zij bekijken uw persoonlijke situatie en geven gepast advies. Wat wilt u nog meer bij een professionele samenwerking?

Ga een samenwerking aan met deze specialist

Denkt u dat deze specialist in elektrische materialen en componenten de ideale partner is voor uw groothandel? Neem dan zo snel mogelijk contact met hen op. Zij zullen ongetwijfeld geïnteresseerd zijn en bespreken met plezier alle mogelijkheden. Indien u hen wilt contacteren, kunt u de gegevens vinden op hun contactpagina. Wilt u gewoon iets bestellen voor particulier gebruik of voor uw kleine onderneming? Ook dat kan uiteraard bij hen. Ze helpen klanten over heel België, hoe groot of klein ze ook zijn.