Helado.be
Image default
Zakelijke dienstverlening

Vind de beste kantoorprinter voor uw bedrijf

Een goede multifunctionele kantoorprinter is een printer die perfect past bij de (print)-behoeften van uw bedrijf. De iets goedkopere printers voor thuisgebruik voldoen meestal niet aan de behoeften van een kantoor. Dat komt omdat deze printers niet bedoeld zijn voor regelmatige en dagelijkse printopdrachten. Bovendien zorgt een multifunctionele kantoorprinter ervoor dat u niet enkel kunt printen, maar ook kopiëren en scannen. En dat allemaal met één handig apparaat. Voor de installatie, het onderhoud en eventuele herstellingen van uw kantoorprinter schakelt u best een IT-expert in zoals het bedrijf Gevacom.

Verschillende soorten kantoorprinters

De eerste keuze die u moet maken bij een kantoorprinter is of u kiest voor een laser- of inkjetprinter. Met een laserprinter op kantoor drukt u zeer snel en goedkoop af. Als er veel geprint wordt, haalt u veel winst uit de lagere kosten per pagina. De toners van een laserprinter hebben bovendien vaak een hogere capaciteit dan een inkjetprinter zijn cartridges. Daardoor moet u de toner minder vaak verwisselen en bespaart u opnieuw kosten. Een inkjetprinter zorgt dan weer op zijn beurt voor superieure kleuren bij uw afdrukwerk. Dit is dan ook de beste keuze als kantoorprinter voor creatieve professionals zoals bijvoorbeeld architecten.

Nog meer onderscheid

Zoals eerder gezegd kunt u voor een multifunctionele kantoorprinter kiezen. Een printer die niet enkel kan printen, maar ook scannen en kopiëren kan zeer handig zijn in een kantoorruimte. Kiezen voor een grote multifunctionele printer op een centrale plek in uw bedrijf kan een zeer goede investering zijn. Zo’n handige all-in-één printer is vaak voorzien van enkele extra’s zoals meerdere papierladen of automatische nietjes-systemen. Bovendien is zo’n kantoorprinter ook bedoeld voor het printen van grote volumes en kan hij dus perfect door meerdere mensen gebruikt worden. Voor rustigere plekken in uw bedrijf is zo’n multifunctionele printer vaak helemaal niet nodig, dus dan is een single function kantoorprinter misschien een betere keuze. Neem contact op met Gevacom en ze helpen u graag verder met de keuze van de beste kantoorprinter voor uw bedrijf. Of kijk alvast op www.gevacom.be als u meer wilt weten. 

https://gevacom.be/