Helado.be
Image default
Groothandel

Textiel in confectie laten versnijden door professionals

Zelf beschikt u wellicht niet over de juiste apparatuur om textiel in confectie te versnijden. Daarbij helpen de specialisten van Bandfabriek Devos. Deze onderneming in Kruisem is goed uitgerust met een volledig machinepark. Hiermee kunnen ze dan ook zonder problemen allerlei types textiel versnijden.

Levert u uw eigen textiel aan?

Bij Bandfabriek Devos uit Kruisem kan u kiezen tussen hun uitgebreide aanbod aan textiel voor confectie. Ze hebben bijvoorbeeld een brede of smalle elastiek op rol in diverse kleuren, maar eveneens biais dat past voor elk project. Zoekt u misschien klittenband om kledij te maken of is webband eerder iets voor uw volgende textielproject? Welk type textiel u ook zoekt, zij hebben het vast en zeker in hun aanbod. Deze experten zijn dan ook al vele jaren gespecialiseerd in textiel, zowel in confectie als op maat. Koopt u liever geen stoffen aan, maar bent u van plan uw eigen textiel te gebruiken? Ook dat is perfect mogelijk bij deze ervaren onderneming. Lever eenvoudigweg uw stoffen aan en zij doen de rest voor u. Ze luisteren steeds aandacht naar uw wensen, wanneer het gaat over de lengte of de manier waarop het versneden moet worden? Wilt u het graag ook laten vouwen? Dan stellen ze verschillende manieren voor om dit voor u te doen. Naast gewoon dubbelvouwen, kunnen deze experten bijvoorbeeld ook de zijkanten naar binnen vouwen en er steeds voor zorgen dat er nog ruimte tussen de twee zijdes is. Hoe specifiek uw wensen ook zijn, zij doen er alles aan om u tevreden naar huis te sturen met uw textiel op rol.

Schakel echte experten in om uw textiel te snijden

Kies voor vakmanschap en de hoogste kwaliteit voor uw textiel in confectie en schakel Bandfabriek Devos in. Zij versnijden zonder problemen uw stoffen in biais. Bent u geïnteresseerd, maar wenst u eerst nog wat meer informatie over de diensten die zij aanbieden? Bel hen dan vandaag nog op en stel hen al uw vragen.