Helado.be
Image default
Groothandel

Het beste bedrijf voor de aankoop en het onderhoud van een koelcel

Een koelcel of vriescel is een bijzonder handig apparaat voor elk bedrijf dat zich met voeding of andere bederfelijke middelen bezighoudt. Jammer genoeg is het geregeld nodig om zo’n koelcel of vriescel te herstellen of vervangen. Koel Expert is het beste bedrijf voor de aankoop van een vriescel of koelcel en alles wat daarbij komt kijken. Zo kunt u bij hen niet alleen koelapparatuur op maat bestellen, ze zorgen ook voor het onderhoud van uw koelcel of vriescel.

Zo verloopt het onderhoud van uw koelcel bij deze expert

Bent u benieuwd hoe deze specialisten het onderhoud van uw koelcel of vriescel aanpakken? We sommen de verschillende stappen even voor u op.

–          Een expert van dit bedrijf controleert of alle onderdelen naar behoren werken. Als er defecte onderdelen zijn, worden deze vervangen.

–          De condensors en binnenspiralen van de koelruimte worden grondig ontvet.

–          De expert controleert of de ventilatoren nog in goede staat zijn. De propellers worden schoongemaakt.

–          Er wordt uiteraard ook gecontroleerd op eventuele lekken. Daarnaast worden er drukmetingen en temperatuurcontroles uitgevoerd.

–          De expert controleert de koelolie en vervangt deze indien nodig.

–          Het toestel wordt ook perfect afgedicht.

Kortom, met de service van dit bedrijf bent u zeker dat uw koelcel of vriescel uitstekend werkt en bijzonder lang meegaat. Dat bespaart u heel wat kosten en kopzorgen.

Zorg voor een lange levensduur van uw vriescel of koelcel

Wilt u dit geweldige bedrijf inschakelen voor het onderhoud van uw koelcel of vriescel? Of bent u juist op zoek naar nieuwe koelapparatuur? Haast u dan naar hun website en bekijk hun producten en diensten. Wist u dat ze bestellingen vaak de dag nadien al leveren? Ook voor het onderhoud en herstel van uw apparatuur komen ze bijzonder snel bij u langs. U hoeft dus niet te wanhopen als u een probleem heeft.