Helado.be
Image default
Groothandel

Kies voor het kwaliteitsvolle hout van deze houthandel uit Mechelen

Wilt u graag hout van hoge kwaliteit kopen bij een gespecialiseerde houthandel uit Leest, bij Mechelen? Dan zit u bij Houthandel Hendrickx zeker goed. Al sinds de jaren 80 zijn ze gespecialiseerd in Europees Hardhout, maar leveren ze ook allerlei tropische houtsoorten. Deze experten zijn dus dé perfecte partner wanneer u geïnteresseerd bent in het aankopen van kwaliteitsvolle houtproducten, zoals balken en planken.

Planken en balken kopen bij deze professionele houthandel uit Mechelen

Bij deze gespecialiseerde houthandel uit Mechelen vindt u verschillende houtsoorten zoals:

–        Eik

–        Beuk

–        Es

–        Kastanje

–        Olm

–        Amerikaanse notelaar

–        Padouk

–        Afrormosia

–        Wenge

–        Afzelia

–        Sipo

–        Iroko

En nog veel meer! U kiest bovendien tussen versgezaagd hout, of hout dat gedroogd werd door de wind. U vertelt deze specialisten wat u wilt en zij doen de rest! Doordat ze leveren aan gerenommeerde parket-, trappen- en meubelindustrie, weet u dat u bij hen voor kwaliteit kiest. Daarnaast leveren ze ook aan fabrikanten van lijsten, ramen en deuren, houthandels, interieurbedrijven,… U merkt het al, de experten van deze houthandel uit Mechelen staan klaar voor u. 

Koop uw hout bij deze professionals

Heeft u interesse om hout te kopen bij een professionele houthandel uit Mechelen? Dan zit u op de juiste plaats bij deze experten in hout. Door hun jarenlange ervaring en een grote portie vakkennis, zijn zij de aangewezen firma om uw hout bij te bestellen. Heeft u vragen voor deze experten in hout? Of wilt u graag advies in verband met welk hout u nodig heeft? Neem dan gerust contact op met deze houtexperten via de contactgegevens die u terugvindt op de toegankelijke website van deze experten in hout. Zij staan u met veel plezier bij in de zoektocht naar het hout dat u nodig heeft. Dankzij een jarenlange samenwerking met de beste zagerijen in Oost en West-Europa kunnen ze een compleet gamma aanbieden aan hun klanten.