Helado.be
Image default
Beauty en verzorging

Dit kapsalon in Mechelen is voor de rebellen onder ons

Ben jij een echte rebel die graag tegen de stroom inzwemt? Doe jij graag je eigen ding en maakt het je niet uit wat anderen denken? Dan geven wij en dit kapsalon in Mechelen je groot gelijk! Wees lekker jezelf dankzij dit team aan creatieve kappers. Zij geloven dat het leven aan de durvers is en dat je gewoon helemaal moet doen waar jij zin in hebt. Overweeg jij al een tijdje of je een ander kapsel wil? Iets met gekke kleuren of een snit die helemaal out-of-the-box is? Dan is Rebelation het kappersadres voor jou! Deze haarexperts staan klaar met professioneel advies en schuilen niet voor een uitdaging. Het leven is aan de durvers en zij staan steevast achter dat sentiment. Ze dagen je uit om te durven en om hen toe te staan je te assisteren in dit proces. Vertrouw op hun jaren ervaring in de haarwereld!

Laat deze haarprofessionelen je kapsel omtoveren

Bij dit kapsalon in Mechelen, Rebelation, genieten ze van klanten met speciale ideeën. Ben jij klaar om de creatieve sprong te wagen op vlak van je kapsel? Deze kappers helpen je met enthousiasme en professionalisme verder. Bovendien zijn ze steeds op de hoogte van de nieuwste trends in de haarwereld dus vertrouw ze toe met jouw ideeën. Twijfel je nog? Ze zullen steeds je idee perfect in kaart brengen zodat jullie op dezelfde golflengte zitten. Daarnaast bieden ze ook eerlijk en professioneel advies. Is er iets niet zo’n goed idee voor jouw haar? Dan vertellen ze je dit en kunnen jullie samen kijken naar andere mogelijkheden.

Bezoek hun kappersatelier en wandel met een glimlach buiten

Naast professionele kappers vind je bij dit kapsalon in Mechelen ook een professionele kappersmerk terug. Ze werken namelijk samen met Fudge, een duurzaam merk dat gelooft in milieuvriendelijke en onschadelijke producten. We zijn ervan overtuigd dat je, dankzij hun werkethiek, gelukkig bij hen buiten wandelt. Twijfel niet langer en waag de rebelse sprong met Rebelation!

https://rebelation-hairdresser.be/

Gerelateerde artikelen

Deze mensen kozen voor Skinlight om hun huid mooier te maken

Oplossing: Donkere Oksels Lichter Maken

Faceland uw cosmetische kliniek