Helado.be
Image default
Gezondheid

Hoe vind je jouw ideale man?

De ideale man bestaat waarschijnlijk niet. Toch zoek je een partner die zoveel mogelijk voldoet aan het ideaalbeeld van de man die het beste bij jou past. Dat is alleen nog niet zo eenvoudig en je kunt daar best wat hulp bij gebruiken. Met relatiebemiddeling voor vrouw zoekt man maak je een goede kans om jouw levenspartner te vinden.

Wat vind je belangrijk in een relatie?

Voor de een is de ideale man een persoon waar je samen dingen mee onderneemt. Je maakt lange wandelingen of fietstochten, gaat op citytrip of je kookt iedere avond samen een lekkere maaltijd. Voor de ander is het juist belangrijk dat jullie ieder je eigen bezigheden hebben, zodat je ’s avonds elkaar kunt bijpraten over de dingen die je hebt gedaan. Als je als vrouw zoekt man dit via relatiebemiddeling doet, dan kun je dit soort zaken bij een intakegesprek met de consulent duidelijk aangeven. Dan weet je ook zeker dat je voorgesteld wordt aan een man die op dezelfde manier in het leven staat. 

De eerste afspraak is niet altijd doorslaggevend

Tijdens het uitgebreide intakegesprek met de consulente van de relatiebemiddeling kun je uitgebreid aan bespreken wat je van vrouw zoekt man verwacht. Je beschrijft dus je ideale partner, zijn uiterlijk, zijn karakter en zijn levensstijl. De consulent van het relatiebemiddelingsbureau zal aan de hand van dit gesprek binnen het netwerk om jouw ideale man proberen te vinden. Je krijgt een of meer voorstellen en je kunt een eerste afspraak maken. Waarschijnlijk heb je goede hoop en zijn je verwachtingen hoog. De ontmoeting kan direct een succes zijn. Jullie hebben meteen een klik en zien waarom jullie aan elkaar voorgesteld zijn. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat een van beiden nerveus is en dat de eerste afspraak van vrouw zoekt man niet soepel verloopt.

Een serieuze zoektocht voor beide partijen

Dat het bij de eerste afspraak onwennig is, komt natuurlijk vaker voor. Misschien heb je al vaker een afspraak gemaakt met een leuke man, bijvoorbeeld via een datingapp. Dan heb je de ervaring dat je na de eerste date niets meer hoorde, zelfs geen berichtje dat hij van een vervolg afzag. Bij relatiebemiddeling voor vrouw zoekt man hoef je daar niet bang voor te zijn. Je weet zeker dat de man die je ontmoet, net zo serieus op zoek is naar een vaste relatie als jij. Dus weet je ook zeker dat de man de afspraak net zo belangrijk vindt als jij. En mocht jullie afspraak toch geen succes zijn, dan krijg je hier altijd terugkoppeling van. 

Geef de liefde een kans

Ook als je denkt dat het voor jou niet meer is weggelegd om nog je ideale levenspartner te vinden dan kun je met de vrouw zoekt man relatiebemiddeling nog voor een aangename verrassing komen te staan. Door de persoonlijke aanpak en de persoonlijke begeleiding die je krijgt, is de kans dat de vrouw zoekt manzoektocht een positief eind heeft, heel groot. Ruim driekwart van de vrouwen die via relatiebemiddeling een man zoeken, vinden hem ook werkelijk. Alle reden dus om het niet op te geven als je als vrouw je ideale man zoekt.