Helado.be
Image default
Beauty en verzorging

Hoe kun je het beste Polygel Nagels Thuis Aanbrengen – Complete Gids

Op zoek naar mooie en langdurige nagels zonder naar een salon te gaan? Polygel nagels kunnen de perfecte oplossing voor u zijn! Deze gids leert je hoe je Polygel nagels het beste thuis kunt aanbrengen, zodat je in een mum van tijd professioneel uitziende resultaten kunt bereiken. Lees verder voor alle stappen die je moet weten!

Wat zijn Polygel nagels en waarvan zijn ze gemaakt?

Polygelnagels zijn een soort kunstnagels die gemaakt zijn van een gelpolymeer. Het gelpolymeer is een kruising tussen acryl en UV-gel, waardoor het de eigenschappen van beide materialen heeft. Polygel nagels zijn sterk en flexibel, en ze kunnen worden gevormd en gevijld in elk nageldesign. Ze zijn ook veel lichter dan acrylnagels, waardoor ze comfortabeler zijn om te dragen. Bovendien hebben Polygel nagels geen primer of base coat nodig, wat tijd en gedoe bespaart tijdens het aanbrengen van de nagels.

Hoe breng je het Polygel nagelverlengingsmateriaal aan?

Het aanbrengen van Polygel nagelverlengingsmateriaal is eenvoudig en vereist slechts enkele stappen. Maak eerst de nagels schoon en bereid ze voor zoals bij een traditionele gel manicure. Kies vervolgens voor elke nagel de juiste tip en breng deze aan. Zodra de tips zijn geplaatst, brengt u een dunne laag Polygel aan op het nagelbed en hardt deze uit onder een UV- of LED-lamp. Breng vervolgens nog een laag Polygel aan, iets verder dan de tip van de nagel. Zorg ervoor dat deze laag ook uithardt. Vijl en vorm de nagels naar wens zoals beschreven in het volgende artikel en breng hierna je favoriete nagellak aan. Met slechts een paar eenvoudige stappen heb je nagels van salonkwaliteit die wekenlang meegaan. 

Hoe de Polygel nagels vormen en vijlen

Het aanbrengen van Polygel nagels gebeurt in twee stappen. Eerst moet u een laagje gel op uw nagels aanbrengen met een penseel of applicator. Zodra de gel is aangebracht, moet u een vijl gebruiken om uw nagels te vormen en glad te maken. Als je je nagels in vorm brengt, is het belangrijk om te beginnen met een grove vijl en daarna over te gaan op een fijnere vijl. Dit zorgt ervoor dat je nagels glad zijn en geen ruwe randen hebben. Als je tevreden bent met de vorm van je nagels, kun je een top coat gebruiken om ze te laten glanzen.

Verwijderen van de Polygel nagels

Polygel nagels zouden sterker en duurzamer zijn dan acryl nagels, en ze kunnen ook verwijderd worden zonder de natuurlijke nagel te beschadigen. Als het tijd is om polygel nagels te verwijderen, zijn er een paar verschillende methoden die kunnen worden gebruikt. De meest gebruikelijke methode is om de nagels 10-15 minuten in aceton te laten weken. Dit lost de gel op, waardoor deze gemakkelijk te verwijderen is. Een andere methode is om met een vijl of buffer de bovenste laag gel voorzichtig weg te schuren. Dit proces kan wat langer duren, maar beschadigt de natuurlijke nagel niet. Welke methode je ook kiest, zorg ervoor dat je de instructies zorgvuldig volgt om beschadiging van je nagels te voorkomen.

https://www.polygelshop.nl/