Helado.be
Image default
Dienstverlening

Scherp werken met een veiligheidsbril op sterkte

Weet u al welke veiligheidsbril het beste bij u of uw collega’s past. Het antwoord hierop is in ieder geval niet eenduidig. Verschillende soorten ogen hebben namelijk ook behoefte aan verschillende sterktes. Soms is het zelfs nodig om voor verschillende scherptes te kiezen in één bril. Een goede veiligheidsbril op sterkte is daardoor doorgaans het beste als deze als maatwerk is vervaardigd. Als u nog zoekt naar een specialist bij veiligheidsbrillen op sterkte doet u er goed aan om meer te weten te komen over de competente specialisten van Prime Optix. Dit innovatieve Belgische bedrijf biedt namelijk veiligheidsbrillen aan die veilig, modern én stijlvol zijn.

Deze specialist geeft u verschillende opties

De diensten van deze specialist zijn ingedeeld op basis van verschillende behoeftes. Hiervoor hebben ze voor u verschillende correctie categorieën ontwikkeld. Zo is er de unifocale veiligheidsbril op sterkte. Deze bevat enkel één soort sterkte. Dan zijn er nog de bifocale en multifocale brillen. Deze hebben meerdere sterktes die in een glas zijn verwerkt. Ideaal voor als werk regelmatig zichttransities vereist. U kunt zelfs kiezen voor beeldschermglas speciaal voor als u of uw collega’s lang naar een beeldscherm moeten kijken tijdens het uitvieren van werkzaamheden. Weet u al welk type veiligheidsbril op sterkte het beste is voor u of uw collega’s?     

Profiteer van ideale service

Bij de specialisten van Prime Optix staat persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel. Deze experts adviseren u graag en bieden u meerdere oogmetingsmogelijkheden aan. Zo ontvangt u voor u of uw collega’s altijd een veiligheidsbril op sterkte die ook echt op maat is. De service die deze specialisten leveren heeft verschillende voordelen. Onder andere omdat deze snel is, direct van de fabrikant komt en kwaliteit levert op basis van constante innovatie. Kortom, bij deze specialisten vindt u ongetwijfeld de perfecte veiligheidsbril op sterkte.  

https://www.primeoptix.eu/