Helado.be
Image default
Dienstverlening

Een bedrijvencentrum dicht bij Gent

Ben je als beginnend bedrijf op zoek naar een bedrijvencentrum vlak bij Gent? Zoek je een plek waar je je bedrijf kan vestigen, met moderne faciliteiten en een goede omkadering? Wij raden je dan zeker en vast bedrijvencentrum Idola in Lochristi aan. Daar kan jij kantoorruimte, vergaderruimte of een postbus huren, met een stevige omkadering van veiligheid, receptie en onderhoud. Zo geef je jouw bedrijf de ideale vestiging om verder te groeien. Dat kan je trouwens ook in dit bedrijvencentrum dicht bij Gent zelf doen: je kan er kleinere kantoorruimtes huren en wanneer je groeit als bedrijf en meer personeel aanwerft, kan je dan de stap maken naar een grotere kantoorruimte binnen ditzelfde bedrijvencentrum.

Uitstekende omkadering

Jouw kantoorruimte is uiteraard voorzien van moderne infrastructuur zoals verschillende telefoonlijnen, highspeedinternet en beveiliging via een slim badgesysteem. Bovendien kan je jouw kantoor bemeubeld huren. Dat is een flinke besparing op vlak van logistiek werk voor jou. Zo weet je dat jij je kan focussen op de uitbouw van jouw bedrijf, terwijl ze bij Idola focussen op hun specialiteit: de vruchtbare omgeving verzorgen waarin bedrijven kunnen groeien. Daarbij komt ook dat de vergaderruimte die u huurt in dit bedrijvencentrum in Gent, gekuist wordt door een kuisploeg van Idola zelf en dat zij ook een bewakingsdienst en een receptiedienst voorzien. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om telefoons te laten aannemen en u bent beveiligd tegen inbraak of diefstal.

Voor de verhuur van een kantoor in de buurt van Gent is er maar één adres

Als je graag jouw bedrijf wilt vestigen in een bedrijvencentrum in de buurt van Gent, raden we je ten zeerste aan eens te gaan kijken bij Idola, in Lochristi. Daar een kantoorruimte huren is kiezen voor comfort, vlak bij Gent, met voldoende parkeerplaats en een uitgebreide service en omkadering die je helpt om van jouw kantoor een aangename werkplek te maken voor jou en jouw medewerkers. Denk maar aan een cafetaria, keuken, fitness en nog veel meer!

https://idola.be/nl