Helado.be
Image default
Dienstverlening

Hét adres voor DC-charging in Antwerpen

Elektrische wagens hebben een heleboel voordelen ten opzichte van gewone wagens. Ten eerste zijn ze heel wat beter voor het milieu dan traditionele auto’s. De onderhoudskosten zijn ook lager, omdat een elektromotor minder bewegende delen heeft dan een verbrandingsmotor. Ze maken ook minder lawaai én uw elektrische wagen opladen is goedkoper dan brandstof tanken. Het enige grote nadeel is dat elektrisch laden veel meer tijd kost dan tanken, en dus kunt u uw wagen niet om het even wanneer gebruiken. Gelukkig is er hier een oplossing voor. Electrowerken de Proft is een bedrijf gespecialiseerd in DC-charging in Antwerpen. Met dit soort lader is je auto zo opgeladen.

DC-charging, de toekomst van elektrisch laden

Bij een normale lader of AC-charger wordt de stroom door een omvormer in de wagen omgezet van AC naar DC. Bij een DC-charger wordt de stroom reeds buiten de auto zelf omgezet van AC naar DC. Hierdoor wordt DC-stroom rechtstreeks aan de batterij aangeboden, waardoor deze veel sneller kan opladen. Het is ook beter voor uw batterij en de wagen zelf. Dit bedrijf is gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met elektriciteit, waaronder ook deze DC-charging. U kunt bij hen terecht voor de installatie van zulke DC-charging in uw woning of bedrijf in Antwerpen. Zo kunnen u en/of uw medewerkers genieten van supersnelle stroom en kunnen jullie jullie wagen wanneer jullie maar willen gebruiken, zonder uren te moeten wachten tot de elektrische auto volledig opgeladen is. Dat is een droom die uitkomt!

Geniet van deze supersnelle lader

Is uw interesse gewekt? Contacteer dan snel dit bedrijf voor DC-charging in Antwerpen en ze helpen u zo snel mogelijk verder. U kunt ook meteen een afspraak maken op hun kantoor. Of wilt u eerst een idee krijgen van de prijs? Op hun website kunt u alvast een vrijblijvende offerte aanvragen. Weet dat deze laders hun prijs meer dan waard zijn!

https://electrowerkendeproft.be/