Helado.be
Image default
Beauty en verzorging

Oogleden laten liften of nood aan borstchirurgie?

Als u uw oogleden wilt laten liften, raden we u graag Clinic 12B aan in Antwerpen. Dit professioneel team van plastisch chirurgen deed al jarenlang ervaring op en is dus de perfecte optie wanneer u nood heeft aan een cosmetische of esthetische ingreep. Naast uw oogleden laten liften kunt u bij deze kliniek trouwens ook terecht voor alle mogelijke opties van borstchirurgie. Voor elke behandeling bij Clinic 12B wordt u eerst uitgenodigd voor een consult, zodat er in overleg kan worden afgesproken wat er moet gebeuren. Ze streven naar volledige transparantie en houden u dan ook zeer goed op de hoogte van het volledige proces.

Hoe werkt het liften van uw oogleden?

Na een tijd begint de zwaartekracht zijn werk te doen en kan het gebeuren dat de huid in uw aangezicht losser wordt. Daardoor kan de huid rondom uw ogen in de weg beginnen hangen en dat kan vervelend zijn. Gelukkig kunt u bij Clinic 12B terecht om uw oogleden te laten liften tijdens een ooglidcorrectie. Het overschot aan huid rond uw ogen wordt weggenomen samen met de onderliggende spier. Het teveel aan vet wordt nadien opnieuw verdeeld of volledig verwijderd en op die manier wandelt u buiten met een strakkere huid. De littekens zijn niet zichtbaar, aangezien de insneden onder de wimpers en in de natuurlijke plooien rond uw ogen liggen. Reken voor het laten liften van uw oogleden op een ingreep van ongeveer anderhalf uur, met plaatselijke of volledige verdoving. Voor een correctie van de onderste oogleden wordt meestal gekozen voor een volledige verdoving.

U kunt hier ook terecht voor andere ingrepen

Naast uw oogleden laten liften, kunt u bij dit team van plastisch chirurgen ook terecht voor tal van andere ingrepen. Zo zijn ze bijvoorbeeld gespecialiseerd in alle vormen van borstchirurgie. Denk daarbij aan borstverkleiningen en -vergrotingen, borstlifts en borstreconstructies. Neem contact op met de kliniek indien u nog vragen heeft over borstchirurgie of een afspraak wilt maken.

https://www.clinic12b.be/borstchirurgie