Helado.be
Image default
Dienstverlening

Heb je al eens gehoord van deze creatieve vorm van therapie in Oost-Vlaanderen?

Heb je er al een paar keer aan gedacht om over je gevoelens te praten bij een therapeut, maar is de stap toch telkens niet iets te groot? Je bent zeker niet alleen. De stap naar professionele hulp is jammer genoeg nog steeds voor veel mensen te groot. Mensen praten nu eenmaal niet graag over hun gevoelens. Bij Lyndwing in Adegem, Oost-Vlaanderen kan je echter op een alternatieve manier therapie volgen. Ontdek wat deze vorm van therapie concreet inhoudt.

Therapie aan de hand van tekenen

Aangezien de stap om over je gevoelens praten te groot is, is deze therapeut op zoek gegaan naar manieren om deze stap te verkleinen. In plaats van je over gevoelens en problemen te praten, ga je bij deze vorm van therapie in Oost-Vlaanderen in de eerste plaats aan de slag door te tekenen of te schilderen. Aan de hand van bepaalde oefeningen en vragen kan jij je obstakels op papier brengen zonder dat je er ook maar iets over hoeft te vertellen. Nadien, wanneer je er klaar voor bent, kan er gepraat worden over de dingen die je hebt getekend. Wat betekenen ze? Waar komen ze vandaan? Zijn er bepaalde manieren om je obstakels te overwinnen? Dat zijn allemaal zaken die worden onderzocht tijdens deze therapiesessies. De schetsen die je tijdens elke sessie maakt, krijg je bovendien mee naar huis. Zo kan je wanneer je wilt op jezelf verder nadenken over je obstakels.

Ontdek wie je bent

Wil je graag ontdekken wie je écht bent? Of kamp je met burn-out? Dan kan deze vorm van therapie bij Lyndwing in Adegem, Oost-Vlaanderen, jou misschien wel helpen. Je kan een afspraak maken voor een eerste kennismakingsgesprek waar alles duidelijk aan jou wordt uitgelegd. Dat kan zowel in levende lijve als via een videogesprek. Je kan een afspraak maken via de gegevens die je vindt op de contactpagina van deze therapeut.