Helado.be
Image default
Particuliere dienstverlening

Verwen uzelf met een gezichtsbehandeling in Antwerpen

Kunt u wel wat me-time gebruiken met een gezichtsbehandeling in Antwerpen? Breng dan zeker eens een bezoek aan het prachtige instituut Christ’All Beauty. Zij zorgen ervoor dat u uzelf goed voelt, zowel vanbinnen als vanbuiten. Hallo stralende huid en meer zelfvertrouwen wanneer u de deur uitgaat. Dit kan gaan van een professionele en relaxerende gezichtsbehandeling tot een volledige lichaamsbehandeling in Antwerpen. Twijfel niet langer en laat u in de watten leggen door deze professionals.  

Kies uit een van de vele behandelingen in het instituut

Of u nu kiest voor een complete lichaamsbehandeling of een zachte gezichtsbehandeling bij dit team in Antwerpen, Christ’All Beauty gaat elke dag opnieuw tot het uiterste voor elke klant. Iedereen gaat met een goed gevoel de deur uit. Heeft u geen flauw idee welke gezichtsbehandeling u kunt boeken bij dit instituut in Antwerpen? Kies bijvoorbeeld uit een service als:

  • Vermindering van duidelijke rimpels en vervelende oneffenheden;
  • Micro needling voor een gladder huidoppervlak;
  • Chemische peelings om de algemene conditie van de huid te verbeteren;
  • Verlenging en kleuren van wenkbrauwen en wimpers;
  • Workshops over stijladvies en make-up op maat;
  • Pedicures en manicures.

Niet enkel een gezichtsbehandeling, ook verschillende lichaamsbehandelingen behoren tot de specialiteit van Christ’All Beauty, gevestigd in Antwerpen. Bij hen staat het lichaam altijd in directe verbinding met de geest voor een ultiem relaxatiegevoel. Kies bijvoorbeeld voor een behandeling met holistische benadering.

Plan een behandeling in en geniet

Wilt u graag zelf genieten van een gezichtsbehandeling bij deze professionals in Antwerpen? Neem een kijkje op de website van het bedrijf en plan meteen een behandeling. Natuurlijk kunt u ook alvast enkele vragen stellen over een van de behandelingen. Stuur ze een e-mail, laat uw persoonlijke contactgegevens achter via het online contactformulier of bel ze even op wanneer het u past. Zij staan klaar om u met open armen te verwelkomen.