Helado.be
Image default
Bedrijven

Ecologische kleding in Antwerpen

Kies jij graag bewust voor ecologische kleding en woon je in de omgeving van Antwerpen? Dan hebben wij de plek gevonden waar jij jouw duurzame kledij kan kopen. SOFlien is een conceptstore in Essen, opgericht door Evelien, om de mensen bewuster te maken van hun keuzes en te laten kiezen voor kleding met een lagere impact op het milieu. Ze heeft zowel een fysieke winkel waar je naartoe kan gaan alsook een online shop voor wanneer jij graag vanuit jouw comfortabele zetel jouw duurzame outfit samenstelt.

Ecologische topmerken

Ecologische kleding is in de ruime omgeving van Antwerpen een steeds gekender gegeven. Mensen worden zich meer en meer bewust van hun impact op onze planeet en willen acties ondernemen om hun impact op het milieu te verkleinen. Dat kan dankzij de kwalitatieve, ecologische topmerken die bij SOFlien te koop zijn. Ze zijn stuk voor stuk door Evelien zelf getest om met zekerheid te kunnen zeggen dat haar producten ook daadwerkelijk doen wat ze beloven. Door onder andere het gebruik van gerecycleerde materialen en materialen die zuiver zijn kan jij jouw comfortabele ecologische kleding doorheen heel Antwerpen dragen en je ook nog eens goed voelen zonder schuldgevoel.

Een ruime collectie

De collecties zijn ruim en zijn overzichtelijk weergegeven. Zo is het eenvoudig op een vlotte manier jouw duurzame look te creëren waar je in no time in zal stralen. Jouw duurzame garderobe kan bestaan uit de comfortabele vesten, steeds bijpassende jeansbroeken, mooie rokken en elegante jurken, basic t-shirts, topjes en truien en unieke kledingstukken waarmee je een echt statement kan maken op een leuk feestje. Er is zelfs een collectie ondergoed en accessoires zodat jij van top tot teen en tot in de puntjes gedetailleerd jouw outfit compleet kan maken.

Ga voor bewuste mode

Dus woon jij in Essen of elders in de omgeving van Antwerpen en zet jij jou graag in voor het milieu door bewust te kiezen voor het dragen van ecologische kleding? Dan staat SOFlien volledig achter jou keuze en helpen zij jou graag verder om de juiste beslissingen te nemen zodat je zeker geen miskopen meer zal doen. Ga dus zeker vandaag nog langs in hun conceptstore of neem een kijkje op de webshop.

https://soflien.com/