Helado.be
Image default
Bedrijven

Het beste brandweermateriaal koopt u in een speciaalzaak

Wanneer u op zoek bent naar brandweermateriaal, kunt u best even binnenstappen bij een speciaalzaak. Niet alleen zullen ze daar alles hebben wat u zoekt, maar bovendien zullen ze u ook meer uitleg kunnen verschaffen over het gebruik en nut van alle brandweermateriaal. Zo kunt u leren waarvoor u FREEGEN moet kopen en voor welke soort branden u beter gebruikmaakt van een ander soort schuim om te blussen.

Waar vindt u een speciaalzaak?

Een speciaalzaak waar ze uitstekend brandweermateriaal hebben, is Belgian Fire Safety in Wevelgem. Daar vindt u alle producten terug die u ooit nodig zou kunnen hebben om een brand te blussen. Vindt u daar niet wat u zoekt, dan staat u een heel lange zoektocht te wachten. Al kan het ook zijn dat het product dat u zoekt ook een goed alternatief heeft dat wel in de winkel te vinden is. Dan kunt u terecht bij een medewerker zodat zij even met u mee kunnen denken. Wanneer u op voorhand al eens een greep wil hebben van hun aanbod, kunt u online surfen naar belgianfiresafety.com. Daar kunt u al producten vinden die ze in de winkel verkopen zoals blusschuim van FREEGEN. Dat is een fluorvrij en biologisch afbreekbaar blusschuim dat heel nuttig is voor branden van de klasse A. Ook natuurbranden zijn heel goed te blussen met FREEGEN doordat het biologisch afbreekbaar is. Het richt dus geen extra schade aan de natuur aan nadat het vuur geblust is.

Vraag online een offerte aan

Op hun website kunt u tevens een offerte aanvragen voor alle producten die ze verkopen. U kunt dan aanduiden welke hoeveelheid u nodig heeft en zij zullen er dan mee aan de slag gaan om te zien hoeveel het u zal kosten. In de winkel kunt u tevens producten bestellen waarvan u een grotere oplage nodig heeft dan er op dat moment beschikbaar is.