Helado.be
Image default
Management

Rotman MBA

Een MBA van de Rotman School of Management van de Universiteit van Toronto geeft u de kennis, de flexibiliteit en het vertrouwen die u nodig hebt om uw toekomst te veranderen. Master business fundamentals en vervul uw potentieel met Canada’s toonaangevende MBA-programma.

 

Het Rotman Full-Time MBA-programma is ontworpen voor getalenteerde individuen die op zoek zijn naar een transformatieve leerervaring. Het programma zal u uitdagen om uw grenzen te verleggen, uw creativiteit uit te breiden en uw kritisch denken en besluitvormingsvaardigheden te focussen om uw leiderschapspotentieel te transformeren.

 

interactie studenten

Programma Overzicht

De Rotman Full-Time MBA is een tweejarig programma ontworpen voor diegenen die een lange termijn investering willen doen in hun professionele en persoonlijke ontwikkeling.

 

Rotman Studenten

MBA-majors en specialisaties

Specialiseer en verbeter uw vaardigheden in een van onze Majors. Als student in het Full-Time MBA-programma kunt u kiezen uit een van deze specialisaties om uw expertise uit te bouwen of een nieuw carrièrepad uit te stippelen. Met meer dan 90 keuzevakken kunt u uw MBA-ervaring op maat maken.

 

Studenten in gesprek

MBA Keuzevakken

Bekijk onze cursusbeschrijvingen om meer te weten te komen over de mogelijkheden die Rotman u biedt. We bieden meer dan 90 keuzevakken aan, zodat je je MBA-ervaring volledig kunt aanpassen op basis van je interesses en carrièredoelen.

 

Sticky Notes in de klas

Leren op basis van ervaring

Ontdek hoe onze gedurfde visie op het herontwerpen van bedrijfsonderwijs je zal leren om verder te gaan dan de functionele gebieden van het bedrijfsleven om het grote geheel te overwegen, en een nieuwe manier te ontwikkelen om na te denken over het creatief oplossen van problemen en samenwerking.

 

Studenten aan het woord

ZelfontplooiingLab

Leer hoe je anderen kunt inspireren tot actie. Door middel van het Self-Development Lab en de Weider Foundation Leadership Practicum, krijg je de vaardigheden en het zelfbewustzijn dat je nodig hebt om te bloeien in je carrière.

 

Studiereizen

Internationale studiemogelijkheden

Doe mee aan het grootste en meest diverse MBA programma in Canada, gelegen in het hart van de meest multiculturele stad ter wereld. Buiten Toronto hebt u bij Rotman een waaier van mogelijkheden om internationale ervaring op te doen en u voor te bereiden op het zakendoen in de wereldeconomie.

 

CDL

Het creatieve vernietigingslab

Rotman MBA-studenten spelen een vitale rol in het Creative Destruction Lab door aspirant-ondernemers te voorzien van de strategische inzichten die ze nodig hebben om hun onderzoeksinnovaties om te zetten in snelgroeiende ondernemingen.

 

Abstracte deur decoratie

Student ambassadeurs

Deze huidige studenten delen graag hun ervaringen over alle facetten van het Rotman Full-Time MBA programma.

 

Professor Onderwijs

Faculteit

De managementfaculteit van Rotman is de grootste in Canada en wordt door de Financial Times gerangschikt als 17e in de wereld voor zijn onderzoeksoutput. Onze 130 faculteitsleden brengen hun stellaire reputatie voor baanbrekende wetenschap, onderwijs van uitmuntendheid, en inzicht in een breed scala van management kwesties in elke klas ervaring.

 

Vergroot je impact door echte uitdagingen over de hele wereld aan te gaan. Ontwikkel je eigen unieke leiderschapsstijl door lid te worden van een bestuursfellowship, een leidinggevende rol te vervullen in onze studentenclub of jezelf onder te dompelen in een nieuwe cultuur en bij te dragen aan bedrijven in het buitenland, zodat je uit de eerste hand leert hoe het is om zaken te doen in de wereldeconomie.

 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

 

https://www.newbusinessmanagement.com/