Helado.be
Image default
Mode en Kleding

Sneaker werkschoenen voor lange en afwisselende dagen

Sneakers Werkschoenen Moderne werkschoenen met een sportieve uitstraling. Flexibel, comfortabel en licht. Maar het belangrijkste is dat ze eruit zien als gewone sneakers. Sneaker werkschoenen hebben als verschil dat ze voldoen aan de veiligheidseisen van moderne werkschoenen. Daarom zijn er werksneakers met verschillende veiligheidsklassen. De meest gevraagde veiligheidssneaker is de S1P of S3 standaard werkschoen. Blijf beschermd en zie er goed uit op het werk in deze sneakers.

Wanneer zijn sneaker werkschoenen vooral handig?

Sneakers zijn casual veiligheidsschoenen die gedragen kunnen worden met alles wat u naar uw werk draagt, maar ze zijn lichter, kleurrijker, presteren beter en kunnen bijna overal worden gebruikt waar u werkt. Er zijn banen waarbij je geen sportschoenen mag dragen, vaak bij banen waar zoals het dragen van een uniform verplicht is. Er zijn echter ook sneakers met kleurrijke en minder flitsende designs. Het kan vaak met een uniform worden gedragen.

Interessant is dat werkschoenen in de loop van de tijd technieken en ontwerpen hebben geleend van de reguliere sneakerwereld. Een voorbeeld is het bekende BOA-SYSTEEM. De zool is gemaakt van ademende materialen en is ontworpen om je te helpen presteren in je schoenen met behoud van comfort en veiligheid. Kortom, vernieuwende en luxe werkschoenen voor je voeten!

Wat zijn de kenmerken van sneaker werkschoenen?

Veiligheidssneakers bieden dezelfde bescherming als gewone werkschoenen. Denk hierbij niet alleen aan bescherming tegen vallen en scherpe voorwerpen, maar ook aan bescherming tegen water en chemicaliën. Bovendien hebben de meeste werksneakers noppen om te voorkomen dat ze wegglijden op gladde oppervlakken. Dit maakt sneakers een uitstekende keuze voor werknemers die vaak buitenshuis of in risicovolle omgevingen werken. Veel soorten lichte werkschoenen hebben hoge anti statische waarden.