Helado.be
Image default
Mode en Kleding

Investeren in een goede portemonnee

Je portemonnee is inderdaad een investering waar je best een behoorlijke hoeveelheid tijd en moeite aan besteedt, want het is een accessoire waarmee je je gevoel voor mode en je sociale status kunt etaleren. Zelfs met het gebruik van het hoogste kwaliteitsmateriaal en een onberispelijk ontwerp, verpest slecht vakmanschap de hele aanblik. Verstandig vakmanschap vereist aandacht voor de kleinste details, want die maken uiteindelijk de grootste blijvende indruk. Bedenk altijd dat het bij de perfecte portemonnee niet alleen gaat om er goed uitzien, maar ook om je goed voelen.

Kies de juiste kleur voor je portemonnee

Het kiezen van de juiste portemonnee moet verder gaan dan alleen maar beslissen welke er het coolst uitziet. Denk aan je dagelijks leven; draag je de meeste dagen jeans, ga dan voor licht leer en laat het wat denimkleuren en zweet opnemen in het streven naar een welverdiend patina. Draag je pakken, probeer dan een traditionele donkere afwerking voor een meer verfijnde stijl

Vandaar dat je moet nadenken over de gelegenheden waarbij je je portemonnee meebrengt. Je beroepsprofiel bepaalt ook welke kleur je voor je portemonnee moet kiezen. Bijvoorbeeld, als je je portemonnee vaak naar je werk brengt en je werkt in een bank, is het beter als je kiest voor de donkere kleuren zoals zwart of wit. Als je voor een creatieve agent werkt, kun je veel kleurrijker patronen kiezen.

Ben jij op zoek naar een fraaie portemonnee? Bekijk dan direct alle portemonnees van The Little Green Bag en vind de ideale portemonnee voor jou!