Helado.be
Image default
Mode en Kleding

Dé lente items voor dames

Dé lente items voor dames

Met het zonnige weer dat langzamerhand weer opkomt, en de pollen die al een aantal keer dit jaar hun ronde hebben gedaan, kunnen we niet wachten tot de zomer er weer is. Voordat de zomer is aangebroken mogen we eerst genieten van de aanloop met heerlijk lenteweer. Die ook dit jaar weer, erg goed bevalt.

Zoals in elk seizoen zijn er ook dit jaar weer populaire items die we overal om ons heen terug kunnen vinden. Voor de vrouwen zijn de seizoentrends altijd iets prominenter dan voor de heren. Wat ook best begrijpelijk is, gezien vrouwen vaker aan de wandel gaan, de boodschap doen, een rondje door de stad lopen en graag op het terras zitten. Elke dame in een andere herkenbare stijl. Onze tolerante cultuur maakt dat er in Nederland verschillende soorten cultuurgroepen rondlopen. Met elk eigen kenmerken. 

Eén trend die universeel duidelijk zichtbaar is onder de dames is het hebben van accessoires. Sinds het phenomeen ‘mode’ bestaat, lopen de vrouwen er graag wel gekleed bij. Ieder in een andere stijl. Ondanks het tal aan verschillende stijlen, blijven er toch een aantal items die populair blijven onder alle dames. Hier, de populairste items voor deze lente in het zonnetje gezet!

Tassen

De eerste accessoires soort die steeds vaker in verschillende vormen en maten te zien zijn, zijn de tassen. Tassen zijn in essentie noodzakelijk voor het vervoeren van onze persoonlijke spullen. Elk van ons heeft dan ook wel één tas in huis, al is het een katoenen schoudertas met lang handvat. Onder de dames is de teddy tas momenteel erg populair. De pluizige tas maakte zijn debuut al een aantal seizoenen geleden. Maar, is ook nu onder het zonnetje nog steeds razend populair. Wat deze tas een echte liefhebber maakt is de indeling van de tas. De tas in namelijk erg ruim. Wellicht iets te ruim, want er past van alles in. Het voordeel is dat het binnenvak één geheel is. Er zitten geen vervelende vakken in die leeg gelaten kunnen worden. 

Het volgende razend populaire item zijn leren laptoptassen. Met name, de Castelijn & Beerens laptoptas dames! Ook deze tassen zijn functioneel ingericht en bevatten geen onnodige haken, vakken en sluitingen. Daarbij, staat het merk Castelijn & Beerens bekend om hun duurzame collecties gemaakt van hoogkwalitatief materiaal. De ontwerpen van de laptoptassen zijn uniek. Ondanks dat het merk erg populair is, loop je dus niet met een tas waar iedereen mee loopt. 

Portemonnee

Passend bij de tas, hoort natuurlijk de portemonnee. Ondanks de stijgende contactloze en digitale betalingen, blijft het bezitten van een portemonnee toch noodzakelijk. Gezien de noodzaak van het item, schaf je de portemonnee het liefst aan in een stijl die bij jou past. 

Een erg geliefde trend is de cowboysbag portemonnee. Deze zijn gemaakt van leer, met een uniek printje erop. Het materiaalgebruik maakt de portemonnee een duurzame aanschaf. Daarnaast, waarborgt het gebruik van de sterke en echte materialen ook de veiligheid van de inhoud van de portemonnee. Het ontwerp daarentegen zorgt voor een warme en modieuze uitstraling.

Heerlijke items om de lente mee door te brengen!