Helado.be
Image default
Entertainment

Springkasteel huren voor een communiefeest in de Kempen?

Ben jij volop bezig met de voorbereidingen van een communiefeest en zoek je nog naar een leuke bezigheid voor de kinderen? Dan kan je misschien eens een kijkje nemen op de website van It Takes 2. Bij hen in de Kempen kan je verschillende opblaasbare speeltuigen, zoals een springkasteel huren. Als je online naar hun aanbod gaat kijken, ontdek je een breed scala. Je kan zo alle kinderen op het communiefeest uren plezier bezorgen. Bovendien zijn er ook speeltuigen in verschillende thema’s. Je kan dus ook rekening houden met het favoriete thema van je feestbeest.

Echt plezier voor groot en klein

Je zal zien dat It takes 2 tal van leuke speeltuigen heeft, waarmee alle kinderen op het communiefeest zich uren mee kunnen amuseren. Je kan onder andere een thematisch springkasteel huren in de Kempen. Het bedrijf is gelegen in Geel en heeft al ongeveer 10 jaar ervaring in de sector. Je vindt er springkastelen in LEGO-thema, met glijbanen of gekke dieren. Je kan het zo gek niet bedenken of je vindt er een springkasteel van. Alle springkastelen en andere opblaasbare speeltuigen worden regelmatig gecontroleerd en je kan er dus zeker van zijn dat alle kinderen veilig kunnen spelen op de springkastelen. Naast springkastelen hebben zij ook nog opblaasbare spellen, zoals voetbal of een grote klimtoren. Je kan dus genoeg variatie aan de kinderen bezorgen op het communiefeest en dit allemaal aan een schappelijke prijs.

Maak er het beste communiefeest van!

Twijfel je bij het huren van een springkasteel omdat het weer in de Kempen wel eens kan tegenslaan? Laat dat je niet tegenhouden want dit bedrijf voorziet een goed-weergarantie. Je kan namelijk tot twee uur voor de levering je springkasteel nog annuleren. Heb je nog vragen of wil je je favoriete springkasteel huren? Dan kan je dit best even telefonisch doen. De medewerkers van dit bedrijf kijken dan of je gewenste springkasteel nog beschikbaar is en stellen als dat nodig is een alternatief voor.

https://ittakes2.be/