Helado.be
Image default
Gezondheid

Osteopathie voor jouw sportblessures in Gent

Ben jij een enthousiaste sporter die niet graag stil blijft zitten? Dan is het ergste dat kan voorkomen, dat je een lange tijd stil moet zitten omwille van een blessure. De osteopathie van Balance.Gent in regio Gent kan hierbij helpen. Ze focussen namelijk op blessurepreventie, maar ook op prestatieverbetering. Als je voor een lange tijd een belastend trainingsschema volgt, kan dit nu eenmaal je sportprestaties hinderen.

De werkwijze van deze behandeling

Voor de beste osteopathie in Gent zit je bij Balance.Gent zeker en vast aan het juiste adres. Zij gaan niet alleen met veel nauwkeurigheid aan de slag, maar ze bieden ook een luisterend oor aan voor al jouw klachten en pijn. De sportosteopathie die je bij hen vindt, bestaat uit verschillende stappen en is bovendien ideaal voor zowel topsporters als recreatieve sporters. Tijdens een eerste consultatiegesprek kan je jouw klachten uitleggen en bespreekt de specialist uitvoerig je bioritme, schema en voeding met jou. Op die manier kunnen ze een beter beeld krijgen van jou en je klachten. Daarna voeren ze een onderzoek uit. Daarbij houden ze alle mogelijke oorzaken open en gaan ze aan de slag met een onderzoek van de posturologie. Ze voeren zelfs een bewegingsscreening uit. Ten slotte is het tijd voor de werkelijke behandeling osteopathie in hun praktijk in Gent. Daarbij word je in je totaliteit behandeld om de beste resultaten te bekomen. Enkele zaken waar ze hierbij rekening houden, zijn:

  • Posturologie
  • Manier van bewegen
  • Klachtuitlokkende structuur
  • Typische sportbewegingen

Naargelang de sport die je speelt, krijg je dus een andere behandeling. De verschillende leden van het team van Balance.Gent zijn dan ook gespecialiseerd in andere types van sporten.

Neem contact met hen op voor een afspraak

Heb je al lange tijd last van een sportblessure of wil je er graag een voorkomen door osteopathie? Deze specialisten staan altijd voor jou klaar met een persoonlijke behandeling op jouw maat. Neem daarom vandaag nog contact met hen op om een consultatieafspraak te boeken. Je kan ook al je eventuele bemerkingen of vragen sturen naar hun e-mailadres.

https://balance.gent/