Helado.be
Image default
Gezondheid

Schakel deze ervaren kinesist uit Wetteren in

Het is belangrijk dat u uw spier- en gewrichtspijn snel laat behandelen door een echte expert en ervaren kinesist uit regio Wetteren. Kinesiau uit Massemen is dan dé perfecte partner voor u. ook voor effectieve revalidatie zit u bij hem op de juiste plaats. Lees hieronder meer over de soorten behandelingen die deze expert aan biedt, om uw spier- en gewrichtspijnen doeltreffend op te lossen en te behandelen.

Ga in gesprek en ontdek welke behandeling u nodig heeft

Deze kinesist uit Massemen, bij Wetteren, biedt verschillende behandelingen aan, waarbij er bij elke therapie naar iets specifiek gekeken wordt. Bij uw intakegesprek, dat zo’n uurtje duurt, analyseert deze expert eerst wat uw probleem is en welke therapie het meest doeltreffende is. Vervolgens stelt hij een plan op en kan de behandeling beginnen. Naargelang de hardnekkigheid van het probleem, wordt gekeken naar hoeveel sessies van een half uur tot drie kwartier u nodig zult hebben. Enkele van de behandelingen zijn de manuele therapie, de B-E-St en nog veel meer. ook kinesiotape behoort tot de deskundigheid van deze kinesist uit regio Wetteren. Hierbij wordt een elastische tape gebruikt waarbij uw gewrichten en spieren efficiënt verstevigd of ondersteund worden. De tape ziet eruit als de huid en past zich hierdoor gemakkelijk aan, aan bewegingen en uw lichaam. Kinesiotape is handig in gebruik en is efficiënt bij klachten en blessures. Daarnaast kunt u nog bij deze zorgverstrekker terecht voor neurologische revalidatie en andullatietherapie. Zo bent u er zeker van dat u geholpen wordt op de juiste manier.

Klop aan bij deze expert en laat uw pijn behandelen

Wilt u nu graag een afspraak maken voor een van de bovenstaande behandelingen? Neem dan gerust vandaag nog contact op met deze specialist. Hij helpt u graag verder. Ook indien u met vragen zit, kunt u hem gerust contacteren. Vragen beantwoordt deze kinesist uit Wetteren met veel plezier.