Helado.be
Image default
Zakelijk

Maandelijks hoeven te betalen voor je printer

Bij het aankopen van een printer komen een aantal kostelijke zaken kijken. Zo moet je naast het aanschaffen van printer ook om de zoveel tijd printerinkt kopen, papier kopen en onderhoudskosten betalen wanneer er iets gebeurt met je printer. Niet iedereen kan zomaar deze kosten maken en daarom is hier een oplossing voor. Namelijk het huren van een printer. Huur een printer in de winkel of via een online webshop. Vraag jij je af waarom veel mensen kiezen voor het huren van een printer in plaats er een te kopen? Lees dan snel verder.

Bespaar in je kosten

Eén van de grootste voordelen van het huren van een printer, is dat de kosten veel lager uitkomen. Wanneer je een printer huurt kun je de kosten hiervan over een bepaalde contractduur verspreiden. Zo kun je bijvoorbeeld wanneer je een contract voor twee jaar afsluit, het bedrag van de printer over twee jaar uitspreiden. Daarnaast hoef je geen kosten te maken voor het bijvullen van printerinkt. Dankzij het huurcontract van de printer, zal er altijd voor worden gezorgd dat je over genoeg printerinkt beschikt.

Flexibiliteit van het huren van een printer

Wanneer je ervoor kiest om een printer te huren kan je de looptijd hiervan zelf bepalen. Of je nou een printer voor één maand of één jaar wilt huren kun je in het huurcontract vast laten leggen. Hierdoor kun je dus ook zelf bepalen over welke tijdsperiode je het volledige bedrag van de printer wilt betalen. Bij de meeste verhuurbedrijven zijn er vele opties mogelijk, waardoor je dus kunt profiteren van de flexibiliteit van het huren van een printer.

Enkele nadelen van printer verhuur

Uiteraard heeft het huren van een printer ook een aantal nadelen. Aan het einde van het huurcontract moet je deze weer opnieuw verlengen als hier gebruik van wil blijven maken. Als je veel gebruik maakt van een printer is het daarom voordeliger om in een eigen printer te investeren, zodat je deze helemaal voor jezelf hebt. Daarnaast is het mogelijk dat wanneer er iets gebeurt met de printer dat voor een bepaalde tijd moet wachten totdat deze gerepareerd kan worden bij het huurbedrijf van de printer. Wanneer je over een eigen printer beschikt heb je zelf de controle over wanneer de printer moet worden onderhouden of toe is aan reparaties.