Helado.be
Image default
Zakelijk

Stickers

Stickers

Stickers laten maken voor een blijvende indruk

Reclame maken als bedrijf kan op allerlei verschillende manieren. Zo kun je een aantal radiospotjes inkopen, grote posters ophangen of prachtige flyers uitdelen. Toch zijn die traditionele vormen van marketing niet goed genoeg meer voor veel bedrijven. Je wilt dat jouw onderneming zich onderscheidt van de concurrent, maar hoe doe je dat? Het is in dat geval tijd om out of the box te denken. Wat zou je namelijk nog meer kunnen doen om op een leuke, creatieve manier reclame te maken? Stickers laten maken is een goede optie. Wanneer je zoekt naar een manier om een blijvende indruk achter te laten, zijn stickers zeker een aanrader.

Aanvulling op al het andere promotiemateriaal

Over het algemeen hebben de meeste bedrijven de standaard vormen van promotiemateriaal wel ergens in een kast liggen. Posters, informatieve flyers en aandachttrekkende vlaggen doen immers ook vrijwel altijd wel waar ze voor gemaakt zijn. Toch is er soms behoefte aan een soort aanvulling op al dat traditionele promotiemateriaal. Stickers met het logo van jouw bedrijf of met een pakkende slogan kunnen die leuke aanvulling op al het andere promotiemateriaal zijn. Wie vindt stickers nou niet leuk? Het is bij de betere drukkerijen mogelijk om stickers helemaal naar wens te ontwerpen en te laten maken. 

Stickers laten maken op Printdeal.be

Een voorbeeld van zo’n ervaren drukkerij is Printdeal.be. Bij deze online drukkerij stel je eenvoudig jouw ideale sticker samen. Jij bepaalt de specificaties zoals het formaat, het materiaal en uiteraard ook wat er op de stickers komt te staan. Printdeal.be denkt maar al te graag mee met jou. Hierdoor is het zelfs mogelijk om aan te geven waar je de stickers op wilt laten kleven. Niet elke sticker heeft namelijk hetzelfde doel. De een wil je wellicht uitdelen tijdens een promotie evenement, terwijl je de ander op producten wilt plakken. Niet elk bedrijf verricht dezelfde werkzaamheden en daardoor zal niet elk bedrijf dezelfde sticker willen hebben. Gelukkig heeft Printdeal.be een enorm assortiment stickers. 

Binnen een paar stappen een sticker laten maken

Wil jij ook profiteren van deze vorm van reclame? Op Printdeal.be kun je binnen een paar stappen al stickers laten maken. Eerst kies je jouw perfecte product. Daarvoor moet je een paar keuzes maken. Denk bijvoorbeeld aan de hoeveelheid, het materiaal en de bedrukking. Zo kan het erg mooi zijn om ze full color te laten drukken wanneer je foto’s als ontwerp gebruikt. Bij Printdeal.be kun je eenvoudig het ontwerp voor jouw stickers aanleveren in een bestand. Ten slotte moet je alleen even wachten. Vandaag besteld is trouwens bij Printdeal.be vaak al morgen in huis. Dus wil jij ook een blijvende indruk? Bestel dan snel!

Voor meer info :