Helado.be
Image default
Zakelijk

Frigo Group voor opslag en vervoer van diepgevroren producten

U zoekt een partner op het gebied van geconditioneerd vervoer? Aangenaam kennis met u te maken. Wij zijn Frigo Group Logistics, expert in het opslaan en vervoeren van welke gevroren levensmiddelen dan ook. We werken vanuit Nederland maar hebben wereldwijd veel klanten. Jarenlange ervaring en expertise zorgen ervoor dat we hoogwaardige dienstverlening op maat kunnen leveren. Een sprekend voorbeeld daarvan is het groupage-voordeel. Hierbij hanteren we scherpe prijzen voor gecombineerde goederenstromen.

De juiste certificeringen en vergunningen

Frigo Group beschikt zowel over een IFS,  ISO 22000- als de HACCP-certificering. Waarmee kunnen wij u van dienst zijn? Om u een indruk te geven: van opslag tot afhandeling en van transport tot overige diensten. Bij het laatste kunt u denken aan foliën, stapeling van pallets, etikettering, bemonsteren en wegen van goederen. 

Vrieshuizen op strategische locaties

Vanuit twee logistiek handige plekken zorgt Frigo Group voor snelle en adequate opslag en vervoer van uw diepgevroren artikelen. Een vrieshuis staat in ’s-Heerenberg, het andere in Nieuw-Vennep. Wij denken in mogelijkheden en niet in beperkingen. U kunt dan ook de meest uiteenlopende levensmiddelen aan ons toevertrouwen. Voorbeelden zijn vlees, kip, vis, vers fruit, groenten en ijs-producten. Wij zorgen voor veilige bewaring en levering volgens afspraak.

De filosofie van oprichter Hein van Elderen is nog steeds leidend in onze manier van zaken doen. Speerpunten zijn onder meer innovatie, lef, kwaliteit en de best mogelijke service. Bent u benieuwd wat Frigo Group Logistics voor u kan betekenen op de korte termijn en in de toekomst? Neem contact met ons op. Dan plannen we snel een kennismakingsgesprek.

Voor meer info : http://www.frigogroup.com/