Helado.be
Image default
Particuliere dienstverlening

Asbest in kaart laten brengen door een expert

De overheid wil Vlaanderen asbestveilig maken en dat ten laatste tegen 2040. Om dat te bekomen, moet al het asbest in kaart worden gebracht. Die klus is niet zo eenvoudig. U kunt dus ongetwijfeld handig gebruikmaken van een expert die voor u het asbest komt opsporen. Eén van de bedrijven die zich al jaren specialiseert in het opstellen van asbestinventarissen en sloopopvolgingsplannen is: ASP Consultancy. Het bedrijf is gevestigd in Dendermonde, maar komt graag langs in heel Vlaanderen om asbest op te sporen en advies te geven omtrent de verwijdering ervan. Ontdek meer over de diensten van deze expert in asbest.

U kunt een beroep doen op deze expert om asbest in kaart te brengen

ASP Consultancy uit Dendermonde biedt als expert in asbest een hele resem aan diensten aan. Zo kunt u er terecht voor het opstellen van een asbestinventaris. Dat houdt in dat u uw gebouw aan een visuele inspectie onderwerpt. Op die manier kunnen de specialisten alle asbesthoudende materialen, die in het gebouw aanwezig zijn, oplijsten. Daarnaast kunt u een beroep doen op de organisatie om een sloopopvolgingsplan, oftewel een SOP, te laten opmaken. Dat is een document dat u kunt toevoegen aan de omgevingsvergunning die in bepaalde gevallen verplicht is. Daardoor bestaat er een overzicht van de inzameling van dat bepaalde sloopmateriaal, maar geeft het verder ook de herkomst van de afvalstoffen mee. Laat uw asbest door deze expert in kaart brengen als u met een betrouwbare partner in zee wilt gaan.

Neem contact op met de organisatie voor meer informatie

Wilt u samenwerken met deze expert in asbest om het aanwezige asbest van uw gebouw op te lijsten? Of wilt u meer weten over de diensten van ASP Consultancy in het algemeen? Neem dan zeker eens contact op met de organisatie. U vindt de contactgegevens op de website van het bedrijf.