Helado.be
Image default
Auto

Wat moet je weten als je privé een Volkswagen Caddy wil leasen

Wil je graag een Volkswagen Caddy leasen? Dan zijn er diverse mogelijkheden. Ten eerste is het belangrijk om onderscheid te maken tussen zakelijke lease en privé lease. Bij zakelijk lease maakt de leaseauto onderdeel uit van de voorwaarden in je arbeidscontract. Je werkgever heeft een leasebudget vastgesteld, waarmee je je eigen bijdrage in de leasekosten kunt betalen. Daarnaast betaal je belasting over een bepaald percentage van de cataloguswaarde van de auto. Dat wordt de fiscale bijtelling genoemd. Deze bijtelling heb je niet als je privé een auto gaat leasen.

Voor wie is privé lease bedoeld

Iedereen kan privé een auto leasen. Je rijdt dan in een nieuwe auto, maar je hoeft de aanschafprijs niet zelf te betalen. Je betaalt een vast bedrag per maand waarmee de meeste kosten gedekt zijn. Er zijn verschillende maatschappijen die mogelijkheden voor privé lease bieden. Als je een auto wil gaan leasen, is het verstandig om de voorwaarden van de verschillende leasemaatschappijen goed met elkaar te vergelijken. Zo kan het zijn dat de ene leasemaatschappij de brandstofkosten wel vergoedt, terwijl een andere maatschappij dat niet, of slechts ten dele, doet. Dat kan veel uitmaken voor de kosten die je zelf hebt aan de leaseauto.

Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent

Je kunt dus heel goed privé een Volkswagen Caddy leasen. Het grootste voordeel is dat je precies weet waar je aan toe bent. Je betaalt een vast bedrag per maand en daarvoor rij je in een gloednieuwe auto. Je hoeft niet bang te zijn voor onverwachte kosten, want alle kosten voor reparaties en onderhoud worden door de leasemaatschappij betaald. Dat is wel zo makkelijk en neemt een hoop zorgen uit handen. Op deze manier is een nieuwe, betrouwbare en degelijke wagen voor iedereen binnen bereik

Voor meer info : http://www.autoleaseneenmanszaak.nl/super-deals/volkswagen-caddy-leasen