Helado.be
Image default
Auto

De binnen- en buitenkant van je auto schoonmaken

We hebben er niet altijd evenveel zin in, maar het is echt belangrijk. Niet alleen is het belangrijk voor het oog en de hygiëne, maar ook voor de levensduur van de auto. Autoreiniging is nodig om je auto of voertuig schoon te houden. Bij Truckwash 1 hebben we verschillende autoreiniging producten in het assortiment opgenomen. Denk bijvoorbeeld aan het middelen voor de binnenkant- en buitenkant van de auto, maar ook om krassen te verwijderen en hardnekkig vuil te verwijderen. Hiervoor hebben wij verschillende merken in ons assortiment die bekend en populair zijn onder andere automobilisten. Dit zijn de volgende merken:

-Great Lion

-Smartwax

-White Diamond

-Alcoa Dura Bright

 

In dit artikel gaan we kort in op twee onderdelen van de auto, namelijk de velgen en het dashboard. Hoe je die reinigt en waarom die je moet reinigen lees je hieronder.

De velgen reinigen doe je zo

De velgen reinigen doe je met een goed reinigingsmiddel. Dit is van belang om de velgen weer mooi schoon te krijgen. De velgen reinigen doe je met een goed reinigingsmiddel. Dit is van belang om de velgen weer mooi schoon te krijgen. Met alleen zeep en water is het onmogelijk om al het vuil te verwijderen en daarom zijn er speciale velgenreinigers op de markt gebracht.

Velgenreinigers geven je het voordeel dat je ook minder hard hoeft te schrobben en dat voorkomt op zijn beurt weer krassen.

Veel mensen vergen het dashboard

Ben je net zo goed bezig, je hebt de buitenkant van je wagen gereinigd, de matten uitgeklopt en de bekleding schoongemaakt. Vergeet je het dashboard, terwijl dat juist een plek is waar ook vuil zich ophoopt. Vergeet daarom het dashboard niet. Het dashboard schoonmaken kan je met een microvezeldoek doen en een hoge kwaliteit spray.

Voor meer info : https://www.truckwash1.nl/