• Klassieke Volkswagen onderdelen

  Reacties uitgeschakeld voor Klassieke Volkswagen onderdelen
  januari 8, 2019 /  Auto
  Helado

  Bent u een fan van Volkswagens en sleutelt u graag aan uw eigen klassieker? Dan wilt u graag onderdelen kunnen bestellen bij een betrouwbare specialist. Bij Paruzzi kunt u terecht voor elk gewenst onderdeel voor luchtgekoelde en watergekoelde Volkswagens. Voor elk type hebben wij de juiste, originele onderdelen. Of het nu gaat om Kever onderdelen of onderdelen voor een spijlbus of een Karmann Ghia. U bestelt de onderdelen die u nodig heeft op onze website, en wij zorgen dat deze zo snel mogelijk bij u thuis bezorgd worden. U hoeft nooit meer lang te zoeken naar het benodigde VW onderdeel, want wij hebben alles voor u op één plek.

  Snel besteld bij Paruzzi

  Bij Paruzzi hebben we van onze passie ons vak gemaakt. Al jarenlang rekenen Volkswagen liefhebbers op onze kennis en kunde. Het plaatsen van een bestelling hebben we zo eenvoudig mogelijk gemaakt voor u. Onderdelen kunt u zoeken op het originele VW nummer of op de Duitse of Engelse omschrijving. Ook zijn alle onderdelen onderverdeeld in subgroepen. Met een assortiment van ruim 40.000 verschillende onderdelen, is de kans groot dat u altijd het juiste onderdeel kunt vinden voor uw VW Kubel, panoramabus of Type 3.

  Tips en informatie

  Op onze website bieden we niet alleen onderdelen aan om te bestellen. We delen ook graag nuttige informatie en handige weetjes met u. Zo kunt u technische gegevens vinden, bijvoorbeeld over hoe u het bouwjaar kunt herkennen, of de afstelgegevens voor de transmissie. Ook hebben wij op onze website handleidingen en het Paruzzi magazine, waarin veel informatie en tips te vinden zijn. Daarnaast heeft Paruzzi voor elk klassiek VW type een catalogus ontwikkeld. Hierin kunt u het gehele assortiment onderdelen vinden voor uw klassieker. Natuurlijk geven wij u zelf ook graag tips als u aan het sleutelen bent en wel wat hulp kunt gebruiken. Neem dus gerust contact met ons op!

   

  Voor meer info : https://www.paruzzi.com/nl/vw-kever-onderdelen.php

  Posted by @ 2:29 pm

  Tags: ,

Comments are closed.