Helado.be
Image default
Auto

De transformatie van de Volkswagen Transporter naar lease auto

Peugeot expert lease bij bestelwagen leasen 

In het allereerste begin van de Volkswagen Transporter, in de jaren vijftig wordt er al goed ingespeeld op de doelgroep van deze handige bestelwagen. Namelijk loodgieters, bouwvakkers en timmermannen, die handig via de achterklep hun vele materialen kunnen laden en lossen. In verschillende delen van de wereld komen steeds weer nieuwe uitvoeringen van de wagen, met variaties in het aantal ramen en de positie van de laaddeuren. Het ene moment meer in de vorm van bestelwagen, maar ook zeker als passagierswagen blijkt het herkenbare busje een favoriet. Zo wordt de Volkswagen Transporter in de jaren zestig en zeventig hèt hippiebusje dat iedereen op de dag van vandaag nog steeds als dit fenomeen herkent.

Volkswagen Transporter als bestelauto Na drie verschillende uitvoeringen, wordt de authentieke nostalgische stijl compleet losgelaten en gewijzigd naar een meer gangbaar model van nu. De T4, zoals deze bus in 1990 voor het eerst op de markt komt is echt een bestelwagen. De personenuitvoeringen krijgen nu ook een andere naam, namelijk Caravelle en Multivan. Als bestelauto transformeert hij vervolgens nog naar een T5 en uiteindelijk naar de T6. De uitvoeringen worden steeds weer iets moderner en ook qua brandstofverbruik wordt er steeds duurzamer gekeken.

Volkswagen Transporter leasen? Met het hipper worden van het leasen van een auto of een bus leasen voor werkgerichte doeleilanden of privé gelegenheden is het tegenwoordig ook mogelijk een Volkswagen Transporter te leasen. Dit scheelt een plotselinge investering, doordat je per maand alleen een bedrag betaalt voor alle onkosten, waarbij autogebruik en verzekeringen allemaal inbegrepen zitten. Zo kom je veel voordeliger uit dan het kopen van een bestelwagen. Er is altijd een garantie en je mag ook nog eens pronken met het nieuwste model. Een handige optie dus wanneer je bijvoorbeeld net een eigen bedrijfje start.

Voor meer info : https://www.bestelwagenleasen.nu