Helado.be
Image default
Bedrijven

Outsourcen in de vakantiemaanden

Wanneer je ZZP’er bent of ondernemer van een klein bedrijf zit je ongetwijfeld veel aan de telefoon. Relaties, klanten, partners, opdrachtgevers, noem het maar op. Allemaal willen ze wat van je en eigenlijk is dat maar goed ook. Liever een beetje druk dan dat er niemand is die naar je omkijkt. Toch kan deze drukte in sommige periode wellicht een beetje te veel worden. Denk bijvoorbeeld aan de zomermaanden. Als ondernemer van een klein bedrijf weet je vast wel dat het lastig is om de bezetting in die maanden rond te krijgen. Misschien lukt het net, maar dan is de werkdruk wel erg groot op de mensen die er wel zijn.

Om je werknemers wat te ontlasten zou je ervoor kunnen kiezen om bijvoorbeeld een inbound callcenter in te schakelen voor een paar weken. Dat betekent dat er geen telefoontjes meer binnen komen op het kantoor, waardoor de werknemers een last minder hebben en zich beter kunnen concentreren op hun andere werkzaamheden. Die moeten ook gewoon gedaan worden natuurlijk. Voor ZZP’ers is dit ook een goede optie. Je hebt dan wel geen personeel, maar als je op vakantie gaat wil je eigenlijk toch ook gewoon rust en even niet aan werk hoeven denken. Toch wil je ook geen opdrachten mislopen, dus ook dan kan het inschakelen van een externe telefoonservice, zoals bizziphone, een mooie uitkomst zijn.

Zij noteren precies wie er wanneer gebeld heeft en als het urgentie heeft wordt er contact met je opgenomen. Bovendien krijg je van elk telefoongesprek een aantekening gemaild, dus je hoeft niet bang te zijn dat er dingen besproken worden waar je niks van weet. Je wordt netjes op de hoogte gehouden van alles en dat voor een nette prijs. Je betaalt namelijk alleen voor de doorgeschakelde telefoontjes. Wordt er niet gebeld? Dan betaal je daar ook niet voor.

Voor meer info : http://bizziphone.com