Helado.be
Image default
Woning en Tuin

Nieuwbouw in Spanje tegen zeer scherpe prijzen!

Terwijl je hier fortuinen voor een nieuwe villa moet neertellen kan dat in Spanje een heel pak goedkoper. Bovendien is het weer er het hele jaar door schitterend, de luchtkwaliteit een pak beter en het levensritme veel trager. Waarom zou je dus hier blijven als je ook een nieuwbouw villa in Spanje kan kopen? Zeker als je kan rekenen op de specialist in nieuwbouw villa’s in Spanje, Puurspanje!

 

Nieuwbouw Spanje te koop zonder zorgen

Puurspanje werkt enkel met nieuwbouw. Geen renovaties, geen onderhoud, maar alles nieuw. Je wil toch genieten, nee? Je bent voor jaren gerust en kan alles nog volledig laten inrichten naar jouw smaak en wensen. Een nieuwbouw langs de Costa Blanca in Spanje kopen moet een plezier zijn. Puurspanje laat je zelf de sfeer, de locatie en zelfs de buurt bepalen, want met hun onovertroffen aanbod hebben ze vast wel een pand dat perfect aan jouw verwachtingen voldoet.

Wie denkt dat een nieuwbouw villa in Spanje kopen onbetaalbaar is, die moet de mensen van Puurspanje maar eens contacteren. Ze hebben al meer dan 10 jaar ervaring, kennen de regio als hun broekzak en hebben een neus voor zaakjes. Al vanaf 189.000 euro hebben ze villa’s in hun aanbod. Daar heb je in België nog geen rijhuis voor. En dit zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit of de afwerking. De vastgoedprijzen voor nieuwbouw villa’s in Spanje zijn nu eenmaal een pak lager. Je krijgt dus veel meer waar voor je geld, waarom zou je in het kille België blijven?

 

Puurspanje, dé specialist als je een nieuwbouw villa in Spanje wil kopen

Puurspanje kan heel wat positieve referenties voorleggen. Met een regionaal kantoor kennen ze de Costa Blanca en de Costa Calida als hun broekzak. Ze helpen je verder in het Nederlands en staan je met raad en daad bij. Logisch dus dat heel wat tevreden klanten dit laten blijken op hun website purespain.com. Op deze site vind je een heel groot aanbod aan nieuwbouw villa’s in Spanje, waar je ongetwijfeld je smaak tussen zal vinden.

Een aankoop van een nieuwbouw villa in Spanje is geen kleine beslissing. Puurspanje doet dan ook enkel zaken met gereputeerde bouwheren, maakt steeds gebruik van een bankgarantie en laat advocaten de documenten uitpluizen. Terwijl u zorgeloos geniet van uw villa en de zon, brengen zij alle administratie in orde. Heerlijk toch!

Surf vandaag nog naar purespain.com of stuur Puurspanje een mailtje. Ze spelen kort op de bal, helpen bij het zoeken naar jouw droomvilla en staan je objectief met raad en daad bij. Een nieuwbouw villa in Spanje is ook voor jou mogelijk, waarom zou je deze kans laten schieten?

Al vanaf 189.000 woon je in jouw paleis in Spanje en laat de rest maar in het koude weer zitten, terwijl jij geniet van je zon in je nieuwbouw villa in Spanje die je gekocht hebt.

Voor meer info : https://www.purespain.com/nieuwbouw-villa-spanje/