Helado.be
Image default
Auto

Lease auto Nissan

Bij Autoleasecentrale bieden wij u een zeer ruime keuze aan personenauto’s, van allerlei merken en allerlei modellen. Nissan is een merk waarbij een auto leasen u ontzettend veel mogelijkheden biedt. Dit Japanse merk maakt allerlei motoren en vrachtwagens, maar zeker de personenauto’s van deze fabrikant zijn op de Nederlandse wegen niet meer weg te denken. Bij ons hebt u de keuze uit 11 verschillende modellen lease auto’s van dit merk. Van klein en compact tot groot en luxueus. 

Lease auto Nissan

Een auto leasen die gewoon lekker betaalbaar is, dat is prima mogelijk met de kleinere modellen van Nissan. De Nissan Micra is daarvan een perfect voorbeeld. Dit model is uitstekend geschikt voor ondernemers die op de centen letten. De Micra kunt u leasen vanaf 201 euro en staat bekend als een zuinige auto met voor de compacte klasse toch veel ruimte. Wanneer u liever een iets groter model lease auto neemt gaat u voor de Nissan NOTE. Deze mini-MPV is een 5-deurs met een stoer uiterlijk. U maakt indruk op uw klanten!

Liever een echte forse lease auto? De Nissan Qasqai heeft de uitstraling van een echte terreinwagen. Geïnteresseerd in dit model uit onze assortiment? Een offerte is zo geregeld.

Micra of Qasqai

Bijtelling is voor ondernemers vaak een hot item, en dat geldt natuurlijk ook voor de lease auto’s van Nissan. Wilt u met een bescheiden bijtelling van 20 procent te maken krijgen? Dan kiest u de Micra. Wel komt daar vanaf 2016 een procentje bovenop. Gaat u voor één van de terreinwagens dan hoeft u niet lang te rekenen: u valt in dat geval in de hoogste categorie van 25 procent. Omdat het bedrag van de bijtelling ook afhangt van de cataloguswaarde van de auto is het wel zo overzichtelijk als we voor u een persoonlijke offerte mogen opmaken

Voor meer info : http://www.leaseautocentrale.nl