Helado.be
Image default
Auto

De snelste weg naar de leukste groepsuitjes

“Hoe meer zielen, hoe meer vreugd”, dat is het motto van Groepsvervoer Taxi Rotterdam. Zij zijn gespecialiseerd in het vervoeren van grotere gezelschappen. Dit doen ze in luxe personenbusjes of in een touringcar. Je kunt al vanaf zes personen een taxi bij hun boeken.

Gezinsvakantie, groeps- of klassenuitje?

Ga je met de hele familie op vakantie? Neem dan meteen contact op om zo de beste oplossing te vinden voor jouw reisgezelschap. Zo hoef je niet verdeeld over twee taxi’s de vakantie te beginnen en zit je gezellig met de hele familie of vriendengroep in één busje.

Ook voor scholen of bedrijven hebben zij de passende dienst voor een uitje. Een schoolreisje begint natuurlijk al in de bus. Daarnaast helpen ze met hun dienst graag mee aan een voorspoedige en gezellige reis. Je bedrijfsuitje gaat goed van start als iedereen op tijd op het juiste adres is. Maak daarom gebruik van deze taxidienst. Zij brengen jullie op de plaats van bestemming en op het eind van de festiviteiten zorgen ze er ook voor dat jullie weer terug op kantoor zullen zijn.

Een hele dag of een heel weekend

Na een lange dag op de plek van bestemming zal de bus of touring car voor jullie klaarstaan om jullie weer terug te brengen naar de ophaallocatie. Mocht je met het bedrijf of met de school meerdere dagen wegblijven, kunnen zij samen met jou naar de beste oplossing zoeken zodat jij en de rest van de groep gedurende de hele reis vervoerd kunnen worden naar de verschillende bestemmingen.

De groepstaxi’s kunnen langs meerdere locaties passagiers ophalen. De touring car haalt de hele groep op hooguit twee afgesproken plekken op en brengt jullie ook weer terug op dezelfde locaties. Neem gerust contact op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Voor meer info : http://www.goedkopetaxirotterdam.nl