Helado.be
Image default
Alarmsysteem

Lockpicks.be

Lockpicks.be is een nieuwe webwinkel op Belgisch grondgebied. Ze bieden hier handige lockpick tools aan die je kunt gebruiken voor het schadeloos openen van allerlei verschillende slot systemen.

 

Hoe moeilijk is lockpicken?

Simpele cilindersloten of hangsloten zijn niet erg moeilijk om te lockpicken. Het kost wel een beetje oefening maar met een beetje geduld zul je al snel de kunst onder de knie krijgen.

Helaas is het altijd maar afwachten of je het slot ook daadwerkelijk open krijgt want het blijft een onzekere kunde. Sloten zijn namelijk van binnen allemaal verschillend en sommige zijn kwetsbaarder dan andere voor deze technieken.

Over het algemeen kun je aan de merken en het model wel zien hoe goed een slot ongeveer is maar het kan alsnog zo zijn dat een individueel slot toch juist heel makkelijk of juist heel moeilijk te lockpicken is.

Dit komt omdat de pinnen allemaal uniek zijn in elk slot dat je tegenkomt. Je kunt het ook zien als je je eigen sleutelbos bestudeerd. Je ziet dan dat de inkepingen in de sleutel allemaal verschillende dieptes zijn. Dit zijn de dieptes die weer aansluiten op de pinnen. De combinatie van beide zorgt dat het slot open kan.

Maar als je dus met een lockpick set aan de gang gaat dan is het dus de bedoeling om dit handmatig te manipuleren. En je kunt je voorstellen dat is een hele klus!

Voor meer info : http://lockpicks.be