Helado.be
Image default
Bedrijven

Goed voorbereid zijn

Het bedrijfsleven vereist dat je goed voor de dag komt en een goede indruk kunt achter laten. Een goede indruk kan je al heel erg de goede richting op helpen, maar het is vooral belangrijk om niet een slechte indruk te maken. Een slechte indruk blijft namelijk veel beter hangen bij de andere persoon. En dat is niet goed. Het is moeilijk om een slechte eerst indruk nog te herstellen. Het is zonde als de zakenrelatie daarom een verkeerd beeld heeft gekregen. Dit geldt niet alleen voor onderhandelingen, maar alle eerste indrukken die je maakt. Dit kan bijvoorbeeld ook een sollicitatiegesprek zijn.

 

Het is belangrijk goed voor de dag te komen, dit kun je bijvoorbeeld doen door een mooi duur pak aan te schaffen. Een pak is eigenlijk nooit goedkoop. Het is daarom ook erg belangrijk om er goed mee om te gaan. Laat hem dus niet hangen in de kast zonder er aandacht aan te besteden. Dit kan lijden tot snelle slijtage van het pak en dat is zonde van het geïnvesteerde geld.

 

Om de levensduur van een pak te kunnen verlengen is het belangrijk om na het dragen van het pak deze af te borstelen. Vaak wordt het niet aangeraden het pak zelf te wassen en of te strijken. Dit kan ervoor zorgen dat het pak sneller kapot gaat. Laat het pak daarom stomen bij een goede stomerij en dus niet bij een simpel opgezette stomerij bij een supermarkt. Niet elke stomerij is hetzelfde.

 

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor GreenEarth Cleaning. GreenEarth Cleaning is namelijk niet chemisch. De kleding wordt prachtig schoon zonder bijwerkingen, dus geen schadelijke stoffen. Het wordt daarom ook wel milieuvriendelijk stomen genoemd. Daarnaast is GreenEarth Cleaning veilig voor de klant en is het irritatie- en allergievrij daarnaast is het ook een geurloos proces. Kledingen die niet schoongemaakt mogen worden omdat ze door chemicaliën beschadigt kunnen wel door GreenEarth Cleaning schoon gemaakt worden.

Voor meer info : http://www.stomerijpanda.nl/nl/greenearth