• Wat je gaat doen als Trainingsacteur

  Reacties uitgeschakeld voor Wat je gaat doen als Trainingsacteur
  april 24, 2019 /  Bedrijven
  Helado

  Als Trainingsacteur is het aan jou om zo exact mogelijk een echt slachtoffer met verwondingen en pijn na te bootsen voor een zo realistisch mogelijke sfeer bij een calamiteit. Jij weet een ongeval perfect te ensceneren en je kunt zelf je verwondingen grimeren. Op acteergebied weet jij zeer realistisch de volgende letsels uit te beelden:

  • Bewusteloosheid
  • Hartklachten
  • Shocktoestand
  • Paniekaanval
  • En vele andere letsels

  Je gaat dit toepassen in trainingen voor organisaties zoals Defensie, waterschappen, Rijkswaterstaat en ProRail. Maar ook voor hulpverleningsdiensten zoals Brandweer, Politie, Geneeskundige Hulpverleningsorganisatie in de Regio (GHOR) en gemeenten.

  Over Grip5

  Goed opgeleide- en adequate, gemotiveerde medewerkers maken het verschil. Om hulpverleningsdiensten en andere bedrijven zo goed mogelijk te ondersteunen, is Grip5 graag de rots in de branding voor deze bedrijven. Als bedrijven in hun mensen – en daarmee in de veiligheid van de samenleving – willen investeren, dan staat Grip5 graag voor hen klaar met trainingsacteurs en Trainingsacteur. Ook wij investeren in nieuwe technologieën en leermiddelen en zetten de persoonlijke ontwikkeling van ónze mensen ook centraal. Zo blijven wij een kwalitatief goede organisatie die transparant is en maatwerk levert.

  Bij Grip5 gaan we altijd tussen de perfecte match tussen opdrachtgever en opdrachtnemer. Het is onze taak om bedrijven die willen trainen voor onfortuinlijke situaties de juiste mensen hiervoor aan te leveren. Daarnaast staat centraal dat wij Trainingsacteur en trauma-acteurs zoals jij goede opdrachten kunnen bieden (tijdelijk of vast).

  Solliciteer direct

  Wil jij graag dat Grip5 voor jou gaat bemiddelen, zodat jij aan de slag kunt bij diverse opdrachtgevers als professioneel Trainingsacteur? Solliciteer dan snel bij ons door contact met ons op te nemen. Als jij voldoet aan onze eisen – of bereid bent hieraan te gaan voldoen – dan verwelkomen wij jou graag als professional bij ons team. We helpen jou graag aan opdrachten en onze opdrachtgevers aan mensen zoals jij!

  Voor meer info : https://grip5.com

  Posted by @ 12:55 pm

Comments are closed.