Helado.be
Image default
Wijn

Lang reizen in de auto

Elke zomer reizen er weer veel mensen af naar verschillende Europese landen. Denk hierbij aan Frankrijk, Spanje, Italië en noem zo maar op. Vooral gezinnen die een camper houden of graag in een tentje liggen gaan vaak met de auto op vakantie. De een vind zo een lange autoreis prachtig, en van de ander mag het niet snel genoeg voorbij zijn. Het is natuurlijk ook heel vervelend als je met zijn allen in de file staat of de hele route zit weg te zweten. Gelukkig zijn er een aantal dingen waar je zelf invloed op hebt en in dit artikel lees je hier een paar tips over. 

Als je met kleine kinderen reist is het belangrijk om ze enigszins tevreden te houden. Urenlang in een auto zitten met jengelende kinderen die elke 5 minuten vragen of wel er al zijn, daar heeft niemand zin in. Voor veel mensen helpt het om in de nacht al te gaan rijden. Zo rond 3 of 4 uur. Zo kunnen de kinderen de eerste paar uur nog door slapen. Dat scheelt al een aardig deel van de reis. Overdags is een mogelijke oplossing om veel muziek te luisteren die ze leuk vinden en regelmatig even te stoppen om iets te eten en naar de wc te gaan.  

Naast de sfeer in de auto, is de staat van de auto ook erg belangrijk. Zorg dat alles gecheckt is voordat je weg rijdt. Veel mensen vinden het ook erg fijn om een achteruitrijcamera draadloos geïnstalleerd te hebben in de auto. Deze zorgt er voor dat je goed kan zien wat er om je heen gebeurd. Een achteruitrijcamera kopen is een investering, maar uiteindelijk zal je er veel plezier van hebben. Je kan er jaren profijt van hebben en wie weet scheelt het je wel een botsing. denk altijd goed na voordat je een grote aankoop doet

Voor meer info : http://www.vanzwitserland.nl