Helado.be
Image default
Particuliere dienstverlening

Ga langs bij deze bandencentrale in Brugge

Kunt u wel wat professioneel bandenadvies gebruiken? Breng dan zeker een bezoekje aan deze bandencentrale in de buurt van Brugge. Zij staan klaar om elke particulier te voorzien van persoonlijk advies over seizoensgebonden banden, ijzersterke velgen en meer benodigdheden voor uw wagen. Laat uw zomerbanden vervangen door winterbanden of andersom. Zo is elke wegligging tijdens slechte omstandigheden een stuk veiliger, is er minder sprake van bandenslijtage en is de remafstand afgesteld op het seizoen. Bovendien kunt u de banden laten stockeren in het bandenhotel van Wheel Service Maertens, gevestigd in Zerkegem. Zij werken volledig onafhankelijk van merken, dus elke klant is welkom.

Welke banden van topmerken kiest u?

Wheel Service Maertens, dé bandencentrale in de buurt van Brugge, staat klaar voor elke eigenaar van een 4X4 voertuig, oldtimer, competitiewagen, licht vrachtvoertuig en motor. Bij deze bandenshop investeert u enkel in alleen in banden van topmerken zoals Michelin, Yokohama, Uniroyal, BFGoodricht, Firestone en Fulda. Qua velgen heeft u dan weer de keuze uit bijvoorbeeld Oxigin, BBS, Alutec, Ronal en Wolfrace. Laat de montage aan het gedreven team over, voor u het weet kunt u weer met een veilig gevoel de weg op. Wist u dat ook motorrijders bij hen welkom zijn? De medewerkers van deze bandencentrale in de buurt van Brugge doen er alles om aan u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Kies vandaag nog uw ideale banden uit

Wilt u graag meer weten over de service van deze bandencentrale in Zerkegem, niet ver van Brugge? Of heeft u een gloednieuw paar banden of velgen op het oog? Breng dan zo snel mogelijk een bezoek of neem contact op met een van de medewerkers. De juiste contactinformatie staat op de website van het bedrijf. Bel ze even op wanneer het u past, stuur ze een e-mail met al uw vragen of stel je vraag via het handige online contactformulier.