Helado.be
Image default
Financieel

Doe met uw firma beroep op een onafhankelijk verzekeringsmakelaar uit Lanaken

Bent u de trotse eigenaar van een grote of kleine onderneming en wilt u ervoor zorgen dat uw onderneming nooit in de financiële problemen geraakt door een ongeluk? Dan kunt u best eens langsgaan bij onafhankelijk verzekeringsmakelaar Marcel Caenen Verzekeringen uit Lanaken bij Maasmechelen. Deze onafhankelijke verzekeringsmakelaar biedt u tal van verzekeringen aan. Zo ook verzekeringen voor uw onderneming. Lees verder en ontdek enkele mogelijkheden van dit kantoor.

Tal van verzekeringen voor KMO’s

Als u in gesprek gaat met de makelaars van Marcel Caenen Verzekeringen, zul je merken dat ze een enorm breed aanbod aan verzekeringen hebben. Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar uit Lanaken gaan ze als het waren onafhankelijk te werk. Dat houdt in dat ze verschillende verzekeringen van maatschappijen bekijken en ze allemaal met elkaar vergelijken. Hierdoor bieden ze u enkel de verzekeringen met de beste voorwaarden. Deze verzekeringsmakelaar bij Maasmechelen bestaat al meer dan 65 jaar, waardoor ze helemaal thuis zijn in de wereld van verzekeringen en dus ook voor die van uw firma. Met verzekeringen kunt u uw onderneming beschermen tegen onverwachte gebeurtenissen die schade kunnen veroorzaken. Sommige verzekeringen zijn zelfs verplicht voor alle ondernemingen. Dit zijn:

  • Arbeidsongevallenverzekering voor uw werknemers
  • Een autoverzekering als u bedrijfswagens heeft of een burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering voor motorvoertuigen

Voor enkele specifieke sectoren, zijn er nog meer verzekeringen nodig. Als u daar meer over wilt weten, kunt u best even te rade gaan bij dit verzekeringskantoor.

Ontdek alle verschillende verzekeringen voor uw onderneming

Heeft u een onderneming in Lanaken of Maasmechelen en wilt u deze graag grondig laten verzekeren door een onafhankelijk verzekeringsmakelaar? Ga dan in gesprek met het kantoor van Marcel en ontdek het ruime aanbod aan verzekeringen. Zij geven u bovendien professioneel advies en houden rekening met al uw eisen en wensen bij het uitzoeken van de perfecte verzekering. U kunt een afspraak met hen maken door even telefonisch contact op te nemen of door een e-mail te sturen.