Helado.be
Image default
Financieel

Incassobureau zoeken

Laatst zocht ik een incassobureau. Ik heb namelijk veel last van debiteuren die maar niet de door mij gestuurde facturen willen betalen. En dat terwijl ik wel gewoon de door hen bestelde producten voor de deadline bezorgt heb?! Ook heb ik de debiteuren al meerdere keren na gebeld. Maar geen reactie. Bij de een wordt de telefoon niet opgenomen. En bij de ander hangen ze hem er weer op wanneer ze merken dat ik bel voor de openstaande factuur. Daarom ben ik dus op zoek gegaan naar een incassobureau die mij daarbij kan gaan helpen.

Incassobureau inschakelen

Op het internet ben ik naar een incassobureau gaan zoeken. En al gauw kwam ik de website incassoadvocaten.nl tegen. En die stonden heel goed aangeschreven! Ik las namelijk direct een aantal recensies. En daarin stonden positieve verhalen. Van dat het bij al diegene geslaagd is. En dat zij dus allemaal hun geld terug ontvangen hebben. Alleen gaat het bij mij niet bij allemaal om grote bedragen. Dus vroeg ik mij af of dat ik hen daarvoor wel kon inschakelen. Of dat er bijvoorbeeld geen minimum moest zijn van het te innen bedrag. Om daarop antwoord te krijgen heb ik contact met hen opgenomen.

Incassoadvocaten.nl

Zij gaven direct aan dat het geen probleem is dat er ook kleinere bedragen tussen zitten. Puur omdat ik recht heb op mijn geld! En dus vroegen zij alleen nog of dat ik een bevestiging had van de bestellingen en of dat ik bevestigingen heb van dat ik alles op tijd heb afgeleverd. Toen dit inderdaad het geval bleek te zijn, zijn ze aan de slag gegaan met het terugkrijgen van mijn geld. En dat allemaal zonder kosten voor mij! Want de extra kosten van het incassobureau komen op naam van de debiteur.

Inmiddels heb ik al wat geld mogen ontvangen en ben ik hartstikke tevreden met incassoadvocaten.nl als incassobureau.

Voor meer info :