Helado.be
Image default
Media

Zo verveel je je nooit meer in de auto op vakantie

De auto is het meest populaire vervoersmiddel om mee op vakantie te gaan. En dat is niet voor niets. Je kan meenemen wat je wil, je kan reizen naar welke bestemming je ook wil, je kan op je eigen tempo gaan en je kan veel mensen meenemen in de auto. Kortom; de auto is top. Toch kan de verveling toeslaan als je lange uren in de auto moet zitten. Gelukkig is voor elk probleem een oplossing, dus ook voor dit probleem. In dit artikel vertel ik je wat je kan doen in de auto om je nooit meer te vervelen.

 

Het eerste wat je kan doen om de verveling tegen te gaan, is naar muziek luisteren. Lekkere meezingers, rustige muziek of juist vrolijke en harde muziek; het kan allemaal. Het luisteren naar muziek zorgt gegarandeerd voor een goede sfeer in de auto (behalve als je ruzie maakt om de soort muziek natuurlijk). Een goed alternatief voor het luisteren naar muziek, is het luisteren naar een luisterboek. Tegenwoordig heb je de luisterbieb, daarop kan je in de zomervakantie gratis naar allerlei ingesproken boeken luisteren. Ook kan je CD’s met verhalen erop kopen. Laat je meeslepen in de wereld van anderen en verveel je nooit meer.

 

Iets anders dat de verveling kan stoppen, is lekker eten in de auto. Dat is leuk want dan heb je sowieso geen honger en als je kauwt dan heb je tenminste iets te doen. Tijdens het eten kan je ook nog black stories doen. Dat zijn raadsels die je met zijn allen moet oplossen; teamwork vereist!

 

Ten derde kan je roddelnieuws gaan lezen op je telefoon, je kan immers heel goedkoop internetten binnen de EU. Het lezen van gossip online is super leuk, omdat je leehnavasor zo leert wat er gaande is in het land waar je naartoe gaat. Zo heb je altijd onderwerpen voor small talk en bovendien steek je dan ook nog iets van de taal van het bestemmingsland op.

Voor meer info : https://www.showbizz24.be/