Helado.be
Image default
Auto's en Motoren

Toegankelijk transport huren

Bij Huurwagens Mols huur je auto’s met verschillende doeleinden. Het bedrijf verhuurt hun wagens aan particulieren en bedrijven die tijdelijk een auto nodig hebben. De auto’s zijn eenvoudig te reserveren via het reserveringssysteem van het bedrijf. Je kiest zelf een auto die je wilt gebruiken. Er is keuze uit allerlei soorten bestelwagens, personenwagens, verhuiswagens en wagens met trekhaak. Ook geef je meteen aan hoelang je het transport wilt huren. Wij zorgen ervoor dat de auto op het gekozen moment voor je klaarstaat.

Voor iedereen toegankelijk

Het verhuurbedrijf maakt het je graag zo makkelijk mogelijk om hun transport te huren. Ze hebben namelijk tien plekken verdeeld over heel België waar je de huurwagen kunt ophalen. Zo is het huren van de wagens van Huurwagens Mols voor iedereen erg toegankelijk. Op de vestigingen staan de medewerkers van het bedrijf voor je klaar om je goede service te beiden. Zij blijven uiteraard tijdens de gehele huurperiode bereikbaar voor al je vragen.

Geen extra kosten op je factuur

Wanneer je de keuze maakt om het transport van betrouwbare bedrijf te huren ben je gegarandeerd van de beste prijs. De prijs die je met het bedrijf afspreekt verandert niet op de factuur. Enkel de brandstof waarmee je de auto voltankt is voor je eigen rekening. Alle verdere kosten, zoals verzekeringen en onderhoud, zitten als bij de huurprijs die op de website vermeld staat inbegrepen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over deze toevoegingen:

  • De milieubijdrage
  • Steenslagverzekering
  • Glasschadeverzekering
  • Bandenverzekering
  • Correcte vrijstelling

Reserveer nu een wagen naar keuze

Je zoektocht naar een betrouwbaar bedrijf dat wagens verhuurt stopt hier. Toegankelijk transport huren doe je namelijk bij Huurwagens Mols. Reserveer nu je auto naar keuze. Heb je vragen over het assortiment aan huurwagens? Neen dan contact op door te bellen of te e-mailen naar het bedrijf. Het vriendelijke personeel helpt je graag met het beantwoorden van je vragen en staat voor je klaar om je tijdens je reservering te helpen.

https://www.mols.be/nl/auto-huren