Helado.be
Image default
Auto's en Motoren

Geniet van nauwkeurig onderhoud en de beste auto’s

Waarom zou u naar twee verschillende ondernemingen moeten gaan, als u zowel voor onderhoud, autoschade en een nieuwe wagen terechtkunt bij deze garage in Mol? Autocenter Meeus staat zeer bekend om hun uitgeruste garage waar ze auto’s van alle merken repareren. Daarnaast kan u ook bij hen langsgaan wanneer u een nieuwe wagen zoekt van Hyundai. Dat behoort immers eveneens tot hun uitgebreide aanbod aan diensten.

De voordelen van een Hyundai-auto kopen

Wanneer u een nieuwe wagen koopt van dit bekende merk bij deze garage in Mol, gespecialiseerd in onderhoud en autoreparatie, geniet u van vele voordelen. Eerst en vooral krijgt u maar liefst vijf jaar fabrieksgarantie bij uw auto. Op die manier kan u volledig zonder zorgen rondrijden waar u maar wilt. Er is namelijk geen kilometerbeperking op de garantie. Verder krijgt u acht jaar baterijgarantie voor alle elektrische modellen. Zo koopt u een IONIQ met een garantie die 200.000 lang geldig is. Heeft u nog geen laadpaal of andere laadoplossing en wilt u wel graag een elektrische wagen van dit merk kopen bij Autocenter Meeus? Dat is geen enkel probleem, want ook dat vindt u terug in de showroom van deze autospecialisten. Via hun website autocentermeeus.be kan u ook naar de Hyundai-site voor alle specifieke informatie over de modellen. De goed opgeleide medewerkers van deze garage in Mol kunnen u bovendien niet alleen helpen bij het onderhoud of autoschade, maar weten ook alles af van de nieuwste modellen. Zij helpen u daarom met veel plezier bij eventuele vragen.

Rijd elektrisch dankzij de nieuwste wagens uit hun aanbod

Elektrisch rijden is niet meer weg te denken in de huidige samenleving. Het zorgt er immers voor dat u zeer groen rijdt. Kies er daarom voor om een nieuwe auto te kopen bij deze autogarage en volledig zonder brandstof te rijden. Voor verdere informatie hierover of om een testrit in te plannen kan u hen altijd telefonisch bereiken. Zo maakt u eveneens een afspraak als u uw wagen binnen wilt brengen in de garage in Mol voor onderhoud of om autoschade te repareren.